ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legering Fishing Mormiszka Veight

Wolfram legering Fishing Mormiszka Veight

Hvad Er Mormyshka Fishing Vægt?

Mormyszka (Marmooska) fiskeri vægt er en slags fiskeri synk for isfiskeri, som er mest populære som ægte Swarovski krystaller i fiskeri området.

For vintersæsonen med frossen sø eller flod i nogle lande, såsom Irland, Island, etc., eller måske du kunne gå til en kunstig spole, som er specielt designet til fiskeri i lav temp, vil fiskeri mænd har en fiskeri på isens overflade eller koldt vand, så bør de undersøge de områder først, og derefter grave isen først, og derefter at have en ice fiskeri på isens overflade. I en sådan form for fiskeri, vil formen af fiskeri vægt og fiskeri lokke være afgørende for en god fiskeri score. Vi normalt kaldet den slags fiskeri vaegt Mormyszka fiskeri vægt. Det bør være på bolden eller sfære form; også det kunne være på vand dråbe form, og lokke er meget skarp for at sikre en effektiv fiskeri.

Hvorfor bruge Wolfram legering Mormyshka Fishing Vægt?

Som fiskeriet vægt vil blive brugt under koldt vand, undertiden temperaturen kunne endda være minus tredive eller fyrre grader, så materialet til fiskeri vægt bør have en stabil egenskab under en meget koldere situation også det skal være miljøvenlig og ikke- toksisk. Forsker fandt, at wolfram-legering materiale skal være den mest egnet materiale i dette tilfælde. Wolfram legering, kaldes også wolfram tunge legering (WHA), som har forskellige wolfram indhold raser fra 90% W til 97% W baseret på forskellige vægtenhed krav. Sammensætningen til wolfram-legering er normalt WNIFE, WNICU eller WNICUFE, og der er ingen giftige elementer, såsom bly. Desuden, da det er meget tungere, når den har samme volumen sammenlignet med andre materialer, så kunne det spare meget, hvis der er en snæver plads tilladt for isfiskeri, bør det være meget fleksibel.

Chinatungsten kunne tilbyde tungstenlegering Mormyshka Fishing Vægt

Chinatungsten specialiserer sig i fremstilling og tilbyde tungstenlegering fiskeri vægt for mere end 20 år, og kunne tilbyde wolfram legering Mormyszka fiskeri vægt, som er en af de vigtigste produkter. Vi kunne tilbyde wolfram legering Mormyszka fiskeri vægt med den høje kvalitet rustfrit stål lokke, og vi kunne tilbyde dem i forskellige farver, kun kunder kunne tilbyde farvekortet, vil være i stand til at tilbyde.

wolfram Alla Mormiszka phishing veight wolfram Alla Mormiszka phishing veight wolfram Alla Mormiszka phishing veight wolfram Alla Mormiszka phishing veight

Hvis du har nogen interesse i wolfram legeringen Mormyshka fiskeri vægt, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 0086 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved