ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram Alloy spejlvende Vægt

Wolfram Alloy spejlvende Vægt

Hvad er Wolfram Alloy spejlvende Vægt?wolframlegeringer flipping vægt

Wolfram legeret spejlvende vægt er formet som en kugle, som er ideel til at trænge sammenfiltret græs, spejlvende dokker og arbejder gennem træ og vegetation. Wolfram materiale gør wolfram-legering flippin vægt tættere og hårdere. Pople kan bruge det mere følsomme mens flippin fiskeri.

Hvad er spejlvende Fishing?

wolfram-legering spejlvende vægtFlippin fiskeri eller spejlvende er en rolig, men kraftfuld bas fangstmetode. Du bruger flippin vægt, når ukrudtet er tykke (sammenfiltret), arbejder en reed / Kissimmee græs linje, eller når der arbejder dokker mens flippin fiskeri efter Florida bas. Flippin fiskeri er en fangstmetode, der er for farvet til mudret vand eller meget tung dækning. Flippin fiskeri er mere af en kort linje teknik. Flippin fiskeri er roligere og mere præcis end nogen af de andre stemmer, men flippin fiskeri kan ikke opnå afstanden til tider nødvendigt. Wolfram legeret flippinweight fra Chinatungsten er højeste kvalitet med så mange fordele:

 

Wolfram legering Flippin Vægt Advantage

Wolfram legering flippin vægt for flippin fiskeri er halv størrelse af blylodder på samme vægt, så det kan gå igennem de barrierer mere smidigt, og ikke let blive beskadiget af klipper. Wolfram legering materiale er korrosion ressistant, kan bruges i en hvilken som helst vand, og også, det er miljø friendly.Flippin fiskeri tilbydes af os er kvalificeret.

wolfram-legeringer-flippe-vægt wolfram legering flipping vægte tungsten spejlvende vægt wolfram-legeringer fiskeri vægt
Spejlvende Fiskeri-01
Spejlvende Fiskeri-02
Spejlvende Fiskeri-03
Spejlvende Fiskeri-04

Wolfram legeret flippin vægt leverer en ekstra lille profil perfekt til at glide ind og ud af dækning, og dens wolfram sammensætning skaber dobbelt lyden når den rammer mod en glasperle eller rock. Den er fremstillet i eksklusivt insert-fri teknologi til ekstra følsomhed og ingen flossede linjer. Chinatungsten kan også tilbyde flippin vægt coatet med en chip-resistente forseglingsovertræk finish i forskellige farver. Flippin fiskeri er vores førende produkter. Vi kan tilbyde alle former for Flippin fiskeri produkter i henhold til dine krav.

Hvis du har nogen interesse i, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon:0086 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved