ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legering Ski afbalanceringsklodser

Wolfram legering Ski afbalanceringsklodser

Hvad er Skin Balance Vægt?

Wolfram legering ski afbalanceringsklodser vedrører den teknologiske sektor ski og de tilknyttede tilbehør, som tillader optimal ydelse skal opnås i alle sportslige discipliner slalom. Mere specifikt ski balance vægten angår en samling bestående af ski, skistøvler og tilhørende bindinger. En eller flere vægte af variabel størrelse er monteret på ski for at opnå bedre afbalancering af de wolfram legering ski afbalanceringsklodser og en reduktion i vibrationer af dens forskellige dele forårsaget af den omstændighed, at de belastninger tryk, som virker på den zone af anlægskontakten af ski med sneen forandring hele tiden og meget hurtigt med hensyn til intensitet og det punkt af ski balance vægt ansøgning.

"Opstrøms" og "nedstrøms" i ovennævnte bindingspunktet, er det nødvendigt at reducere til et minimum størrelsen af masserne af disse dele, som, som følge af den tilknyttede inertimoment, kan forstærke vibrationerne deraf frembringes under ovennævnte roterende bevægelser og handler både individuelt og i kombination med hinanden.

Således grund af sin lille volumen, tung vægt, wolfram-legering blevet et populært materiale til wolfram legering ski afbalanceringsklodser.
Wolfram Ski afbalanceringsklodser Wolfram Ski afbalanceringsklodser
Ski Balance Vægt-01 Ski Balance Vægt-02

Hvis du fik nogen undersøgelse eller et spørgsmål om wolfram legering ski afbalanceringsklodser, så tøv ikke med at kontakte os på sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Pris vil blive tilbudt baseret på størrelse, tæthed, mængde, hårdhed, og andre specifikke krav.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved