ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Struktur Golf Club

Struktur Golf Club

EN Golfklub er en klub der anvendes til at ramme en golfbold i et spil golf. Hver klub er sammensat af en aksel med et greb og en køllehoved.

Golf klub hoveder kan være fremstillet af mange materialer. Zink og aluminium legeringer anvendes primært i begyndere sæt og puttere. golfkøllehovedet er normalt lavet af høj massefylde wolfram-jern-nikkel-legering kontravægt. Kontravægt er en wolfram-indhold på 85 til 98%, tilsætning af en lille mængde af Ni, Cu, Fe, Co, Mo eller Cr og andre elementer i legeringen, generelt opdelt i W-Ni-Cu og W-Ni-Fe to serier . Disse legeringer har en række fremragende fysiske og mekaniske egenskaber, såsom styrke, hårdhed, duktilitet, sejhed, varmeudvidelseskoefficient, varmeledningsevne, god korrosionsbestandighed og oxidationsbestandighed, bearbejdning og svejsbarhed er god, men wolfram højt smeltepunkt, vanskeligt at form, bearbejdelighed er dårlig.


Akslen er lige så vigtig som leder af en golfklub. Faktisk vi ofte finde bedre resultatbaserede forskelle i brug af forskellige grafit skafter med samme hoved, end vi gør brug af forskellige hoveder (forudsat hovederne er lavet af de samme materialer) med den samme aksel.

Grips er de mindst dyre endnu en af de vigtigste dele af en golfklub. Vores vigtigste råd er - ændre dine golf greb ofte. Grips tendens til at oxidere, hærde, få glat, og mister deres greb over tid. Det er en tveægget sværd - greb med det bedste vejgreb er som regel de greb, der mister deres greb den hurtigste.

Vi tror på forretningsfilosofi af "Pursuit af enestående og fremskynde udviklingen". Vi tror fuldt og fast på win-win situationer med vores kunder og skabe en strålende fremtid sammen. Hvis du er interesseret i wolfram golf hoved modvægt produkt, kan du kontakte os ved sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved