ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Snake Eyes Golf Tungsten Alloy Vægte

Snake Eyes Golf Tungsten Alloy Vægte

Snake Eyes golf wolfram legering vægte

Hvad er Snake Eyes Golf Tungsten Alloy vægte?

Snake Eyes er velkendt producenter af kvalitet golfklubber, især kiler. Snake øjne golf tilbyder det bedste i golfklubber. Snake Eyes golf wolfram legering vægte er et vigtigt supplement til din golf gear. De anvendes til de udfordrende, korte skud til det grønne, samt fra sandet. Producenter nylig er begyndt at ændre lofts på deres regelmæssige jern, hvilket gør det bydende nødvendigt, at golfspiller har det nødvendige kiler i hans eller hendes taske til at spille den vigtige korte spil.

Hvorfor bruge Wolfram legering som Snake Eyes Golf Vægte?

En golf køllehovedet indeholder en eller flere afbalanceringsklodser til swing afbalancering golfklubben. Slangen øjne wolfram legering vægte er valgt blandt en flerhed af afbalanceringsklodser og monteres på en vægt hulrum dannet i snake øjne golfkøllehovedet.
Wolfram legering er nu kendt som det bedste materiale til denne betydelige rolle, golfklub balance vægt. Du kan have et generelt indtryk for, hvordan wolfram-legering anvendes til at afbalancere golf klubbens bedre kontrol fra nedenstående billeder demonstration.

Nogle Billeder af Snake Eyes Golf Vægt:

slange eye golfklub slange eye golfklubber slange eye golfklub
slange eye golf wolfram legering vægte slange eye golf wolfram legering vægte slange eye tungsten legering vægte

Snake Eyes Golf Tungsten Alloy vægte Udbydes af Chinatungsten:

Chinatungsten Online kan tilbyde wolfram legering kontravægte til en lang række applikationer, herunder forskellige former for reservedele og skruer af golfklubber, og i skarp af stang, bånd, blok, bar, ring, og andre færdige dele. Vores salgsteam er dedikeret til at betjene dig gennem fremragende kundeservice og produktkvalitet.
Som en effektiv og innovativ privat selskab, eksisterer vores strategiske placering til at tjene de krav, sportsbranchen med fokus på pris og specifikke krav.

Hvis du har nogen interesse, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved