ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram Alloy vægtkast

Wolfram Alloy vægtkast

Hvad er Vægt Throw?wolfram-legering vægtkast

otte kast er en af de atletik sport kaste begivenhed. Det kan øge styrke, forbedre koordineringen og opretholde balancen i kroppens evne i rotation af den høje hastighed. Vægten kast udviklet sig fra hammeren, som bruges til at finde den jern. I slutningen af det nittende århundrede, de studerende på Oxford University og Cambridge University opført vægtkast som en officiel begivenhed. I begyndelsen, de mennesker, der deltog i vægtkast begivenhed normalt meget stor og stærk, de fleste af dem kastede det ved brug af deres styrker. Vægtkast teknologi er blevet haft en stor forbedring sammen med udviklingen af idræt.

Vægtkast blev udviklet sent i Kina blev den første vægtkast rekord sat i 1954, og resultatet var 29,92 meter. Vægtkast omfatter tre dele: sfære, kæde, håndtag. Nu wolfram-legering vægtkast er meget udbredt i kampen på grund af egenskaberne af wolfram tunge legering.

Wolfram Alloy vægtkast

wolfram tunge legering vægtkast
Traditionelle vægtkast blev foretaget af jern eller bly, men wolfram tunge legering er en mere egnet materiale til vægtkast grund af dens fordele såsom høj massefylde, højt smeltepunkt, lille volumen, fremragende hårdhed, overlegen slidstyrke, høj maksimal trækstyrke, høj duktilitet, høj resistens temperatur etc. Wolfram legeret er et perfekt materiale til at gøre vægtkast især at gøre kuglen.

Den høje tæthed af wolfram-legering kan forbedre hastigheden og længde, når kaste, på denne måde, kan wolfram-legering vægtkast hjælpe konkurrenterne til at fange en høj score. Ugiftig og miljøvenlig af wolfram tunge legering er en anden fordel for wolfram tunge legering at gøre wolfram-legering vægtkast. Det er det holdbart materiale og kan bruges genanvendelse. Wolfram tunge legering er også meget nemt at bearbejde, kan producenten spare en masse tid i behandlingen af gøre wolfram-legering vægtkast. Wolfram tunge legering har stærk vind modstand, når kampen er holdt i en blæsende dag, vinden kan har lidt dårlig indflydelse til kampen, hvis vægtkast blev foretaget af wolfram-legering. God korrosionsbestandighed er en anden fordel for wolfram tunge legering at gøre vægtkast, efter at have brugt en masse gange af forskellige konkurrenter, vægtkast kan ikke blive udhulet af brugerne svede.

Fordi tætheden af tungster er højere end stål, jern og bly, så sammenlignet med den wolfram-legering vægtkast, The vægtkast lavet af stål, jern eller bly er større end Wolfram legeret vægtkast, hvilket gør dem ikke praktisk at kaste, og sammenlignet med wolfram legering materiale, de har større luft resistance.On derimod wolfram legering vægtkast har bedre retningsvirkning, når den er kastet af de athlete.In et ord, wolfram legering vægtkast kan bidrage til at forbedre de scores, så wolfram-legering er det bedste valg i kampen.

 wolfram-legering bold  wolfram tunge legering bold

Hvis du har nogen interesse i bearbejdet wolfram-legering vægtkast, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon:86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved