ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Dykning Tungsten Vægt

Dykning Tungsten Vægt

dykning
Dykning
EN dykning tungsten vægt bruges på vægten belt.The dykker skal vægtes tilstrækkeligt at være negativ opdrift i slutningen af dykket, da det meste af vejrtrækning gas er blevet anvendt, og nødt til at opretholde neutral opdrift på sikkerheds- eller obligatorisk dekostop. Dykning wolfram vægt udgøres af wolfram legeret materiale, som er høj densitet og høj hårdhed og styrke.

Under dykke, er opdrift styres ved at indstille mængden af luft i opdriften Compensation Device (BCD), og, hvis den er slidt, tør kulør, for at opnå neutral eller positiv opdrift efter behov. Mængden af vægt, kræves er bestemt af den maksimale samlede positive opdrift det fuldt udstyrede men uvægtede dykker forventet under dykke, med en tom afbalanceringsvest og normalt oppustet tørdragt. Dette afhænger af dykkerens masse og kropssammensætning, opdrift andet dykkerudstyr slidt (især dykkerdragt), vand saltholdighed, og vandtemperaturen.

Dykning Tungsten Vægt
Dykning Tungsten Vægt

Den dykning tungsten vægt kan distribueres til trimme dykkeren, der passer til formålet med dyk. Overflade-leverede dykkere kan være mere stærkt vægtet for at lette undervands arbejde, og kan være ude af stand til at opnå neutral opdrift, og stole på dykning scenen, klokke, navlestrengen eller livline for at vende tilbage til overfladen.

Den primære funktion af dykning wolfram vægt er som ballast, for at forhindre, dykkeren flyde på tidspunkter, hvor han eller hun ønsker at forblive på dybden.

Den mest almindelige konstruktion af anvendt vægt med et bælte består af glatte, rektangulære bly blokke med to slidser i dem gevind på båndet. Men bly er et giftigt stof forårsager biologisk skade på dyrelivet og humans.once bly er blevet absorberet i kroppen, kan dens virkninger ikke korrigeres. Da bly er giftigt og uvenlig, dykning wolfram vægt er mere og mere populære, da det er høj tæthed kunne nå omkring 17,0 ~ 18,5 g / cm3, og modstandsdygtige over for korrosion i ferskvand og saltvand og det også miljøvenlig, det vil skade menneskelige krop og dyreliv, og det er kunne servicere i lang tid, som det er høj styrke.

Hvis du har nogen interesse i dykning tungsten vægt, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os af: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Tungsten Alloy Fordele| Wolfram Legeringer spejlvende Vægt| Wolfram Legeringer Teardrop Fishing Vægt
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved