ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Dykning Tungsten Vægt

Dykning Tungsten Vægt

dykning tungsten vægt
Dykning tungsten vægt

Hvad er Diving Tungsten Vægt?

Dykning tungsten vægt bruges til at handle mod opdrift andet dykkerudstyr, såsom dykkerdragter og dykning cylindre. Dykkeren skal vægtes, så han er negativ opdrift som standard, og derefter justere mængden af luft i hans Opdrift Erstatning Device (BCD) for at opnå neutral eller positiv opdrift, når behovet. En sikker vægt bælte eller vægt sele er en afgørende sikkerhed element for enhver dykker. Det skal være i stand til at frigive øjeblikkeligt i en nødsituation, så du kan slippe dine vægte, men låses nok ikke til at komme løs under din normale dykning aktiviteter.

Wolfram Dykning Vægt VS Lead Diving Vægt?

Den mest almindelige dykning anvendt vægt med et bælte består af glatte, rektangulære bly blokke med to slidser i dem gevind på båndet. Disse blokke kan coates i plast, hvilket yderligere forøger korrosionsbestandigheden. Disse vægte er ofte markedsføres som værende mindre slibende til våddragter. Vægtene kan blive begrænset fra bbing ved anvendelse af metal eller plast bælte skydere.
dykning tungsten vægt
Dykning Tungsten Vægt

Dog er bly rangeret nummer to på den amerikanske regerings Top 100 farlige stoffer Priority List. Den USA-Miljøstyrelsen har opført bly som et giftigt kemisk og sat meget restriktive grænseværdier for koncentrationer i luft, jord, vand og vegetation. Bly er også under strenge begrænsninger i blyfri benzin, maling, og generel eksponering på arbejdspladser. Ifølge denne liste, bly udgør den anden "mest betydningsfulde potentiel trussel mod menneskers sundhed", på grund af sin giftighed og potentiel eksponering.

Da bly er giftigt, dykning tungsten vægt er en egnet til dykning bly vægt udskiftning. Den har en endnu højere densitet end bly. Men på grund af sin ekstremt høj smeltetemperatur, støbning wolfram til en form er kompleks og kostbar. Alligevel kan wolfram dykning vægt formes til faste stoffer gennem en proces kaldet sintring. Det er her, er presset wolfram og andre metalstøv i form og bundet i en speciel ovn. Og dykning tungsten vægt den er hårdere end den ledende dykning vægt, så det ville have en længere levetid end den ledende vægt.

Dykning tungsten vægt bliver mere og mere populær blandt dykkere, og det er høj tæthed og ville blive lille end bly vægt, som er let at bære, og det er nyttigt for dykkeren dykning dybere.

Hvis du har nogen interesse i dykning tungsten vægt, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os af: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Tungsten Alloy Fordele| Wolfram Legeringer spejlvende Vægt| Wolfram Legeringer Teardrop Fishing Vægt
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved