ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legeret Darts Selection

Wolfram legeret Darts Selection

Wolfram valg legering dart er meget vigtigt for dart spillere. Først og fremmest, når det kommer til at vælge, hvad vægt og stil af wolfram dart der ikke er et forkert svar. Den eneste ting at huske på er at ikke at bruge en masse penge på dit første sæt wolfram dart. I sidste ende, wolfram dart alle kommer ned til, hvad der gør du føler dig mest behageligt, når du er på linjen. Her er et par retningslinjer for at gennemgå: Oversigt over dart typer. Der er mange forskellige dart at vælge imellem: træ dart, messing dart, nikkel / sølv dart og wolfram dart. Wolfram legeret er det bedste materiale til at gøre til wolfram dart. Wolfram legeret er det bedste materiale til at gøre til wolfram dart.
wolfram-legering gave wolfram dart
Messing Dart Wolfram Dart
wolfram-legering gave wolfram dart
Wooden Dart

Nikkel Silver Dart

dart vægtDen mest populære dart for dart liga Sneslynger er wolfram dart, fordi en høj densitet wolfram dart vil modstå slid og skaber en mindre tønde, der giver mulighed for strammere grupperinger af wolfram dart. Messing og nikkel / sølv dart er billigere og er fremstillet af blødere metal dart betyder det rifling kan slides ned hurtigt fra huden olier, friktion og kontakt fra andre dart. Når du køber wolfram dart bør du være opmærksom på emballagen, fordi procentdelen af wolfram er meget vigtigt for kvaliteten af wolfram dart. Den højere procentdel af wolfram tungsten dart er bedre og dyrere. Den største fordel ved en høj kvalitet wolfram dart er, at tønden vil være mindre, så du vil være i stand til at smide strammere grupperinger af wolfram dart, minimere bounce outs. Prøv de forskellige aksler. De vigtigste faktorer til at overveje, når de køber dart aksler, også kendt som wolfram dart stilke, er længde og vægt. Det vigtige her er balance. Du er nødt til at passe på, at din stængler er ikke for lang eller for tung i forhold til længden og vægten af dine dart tønder. Materialet stilkene er lavet af, er også værd at overveje. Plastic stængler er det sædvanlige valg på grund af deres relative lave pris og lette vægt. Men det er værd at forsøge aluminium aksler da disse er let, men har den yderligere fordel af ekstra stivhed; så de vil ikke bøje, når du smider med dem. En ulempe er, at de ofte arbejde sig løs. For at overvinde dette blot tilføjer en gummi O-ring til den gevindskårne sektion af skaftet.

stilk aluminium titanium stilk
Aluminium Stem Titanium Stem
nylon stilk plast stilk
Nylon-Stem

Plastic Stem

Prøv de forskellige dart tønde greb. Dit næste skridt er at afprøve forskellige tønde greb, der er tilgængelige i den vægt, du har valgt. Nogle wolfram dart tønder har tung rifling og andre er glatte. Typisk jo tungere rifling desto lettere er det at gribe wolfram dart. Dog kan meget tung rifling forårsage wolfram dart at holde sig til dine fingre og rod med din nøjagtighed. For den typiske dart spiller, der er mere end én wolfram dart tønde, der vil arbejde. Bare sørg for at vælge den man føler bedst og køre med tungten dart.

Afprøve forskellige flyvninger. De vigtigste ting at overveje, når de søger dart flyvninger er form og vægt og stivhed. Fly kommer i mange forskellige former af wolfram dart og wolfram dart materialer og igen, det vigtigste er at vælge de flyvninger, der afbalancere din tønde og stængler. Hvis flyvninger er for tunge dine wolfram dart vil være ubalanceret.

Hvis du har nogen interesse i wolfram dart, er du velkommen til at kontakte os via e-mail sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved