ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram Gummi efter Golf Clubs

Wolfram Gummi efter Golf Clubs

Hvad er Wolfram Rubber Golf Club?

For forskellige karmen niveau golf spillere, de har brug for forskellig vægt for golf klub i løbet af deres spil, foruden wolfram tunge legering nævnt i vores hjemmeside, der er en anden materiale kaldet tungsten gummi, kunne bruges til at justere vægten af golfklubben. Som sin fremragende de strækbare, en ny type af wolfram gummi guld club kommer ud.

Hvorfor bruge Wolfram Tube til Golf Club?

Wolfram gummi eliminerer behovet for store mængder af bly folie tape for at tilføje vægt til et golfkøllehoved, så det kunne være meget portativet at bære golfklubben. Hver wolfram gummi vægt chip svarer til 4 inches af standard bly folie tape. Den fleksible wolfram gummi vil sikkert holde sig og danne til krumme og malede overflader. Det er blødt og vil øge lyd og følelse på grund af de vibrationsdæmpende kvaliteter gummiblanding. Den særlige klæbemiddel, der anvendes på bagsiden af båndet er stærk nok. Desuden har den en høj tæthed med lille volumen.

Chinatungsten kunne tilbyde Wolfram Gummi til Golf Club

Chinatungsten specialiserer sig i fremstilling og tilbyde wolfram gummi i mere end 20 år, og kunne tilbyde tungsten gummi til golfklub, som er en af de vigtigste produkter. Vi kunne også tilbyde wolfram gummi i forskellige farver.

tungsten gummi til golfklubtungsten gummi til golfklub

Hvis du er interesseret i wolfram gummi til golfklub, kan du kontakte os vedsales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved