ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Tidligere til Tungsten Alloy Fishing Jigs

Tidligere til Tungsten Alloy Fishing Jigs

Wolfram legering fiskeri jigs er særlig type grej bruges til at tilføje vægt til en linje eller lokke. Lystfiskere vedhæfte et lod til at trække agn ned til dybder, hvor fisk har tendens til at samles. Fordi den præcise dybde kan variere efter art, beliggenhed og betingelser, fiskeri entusiaster bruger ofte en række forskellige synk at tilføje forskellige mængder af vægt. De fiskerimuligheder synk blev traditionelt lavet af bly. Men bly er skadeligt for et enormt udvalg af dyreliv, og bly fiskeri synk og andre bly tackle bidrage betydeligt til risikoen. Formerne af bly fiskeri synk er som følger:

Bell Fiskeri Sinkerur synkronisering

De klokke fiskeri jigs har et klokkeformet design med en drejelig krog fastgjort til toppen. Disse fiskeri synk støbt godt i vinden, hvilket gør dem en favorit for shore lystfiskere. Den afrundede profil af fiskerimulighederne synk reducerer også sin chance for fasthængning. For båd lystfiskere, er klokke fiskeri synk anvendes ofte på en tre-vejs rig. Denne rig er designet til at få agnen dybt uden at behøve nogen ekstra udstyr, ligesom Downriggers. Riggen består af en tre-vejs svirvel med det ene øje for hovedlinien. Den næste løkke har en dråbe linje med en klokke lod ved sin ende. Endelig er den sidste løkke har en leder og et lokkemiddel eller en levende agn rig. Riggen er effektiv, når kastet langs bunden eller sænkes til en ønsket dybde og styres i åbent vand.

 

Split Shots

split skudOpdelingen skud er en lille kugle af bly med en slids skæres i den ene side. For at bruge denne type Loddet, simpelthen wrap spalten i bolden rundt din linie og slå hårdt ned på metallet at fastgøre den til den linje. Nogle split skud har små håndtag på den modsatte side af åbningen, så de kan fjernes og genbruges. En musling skud er en variation af en split skud. Det opretholder en rille til holdeline og er en oval form, hvilket gør det mere snag resistente. På trods af deres popularitet, split skud udgøre nogle alvorlige sundheds- og miljømæssige, ifølge US Geological Survey. Lommer og andre vilde dyr ofte sluge opgivet split skud, og derefter lider sygdom eller dødsfald på grund af blyindholdet. Når et stort antal af disse synk er opgivet, kan de øge blyindholdet i en vandmasse, som i sidste ende kan påvirke drikkevandet for områdets beboere.

Gåture Fiskeri Sinker

gå loddet

Disse fiskeri synk er brød og smør af mange levende agn, sandart fisker. De ligner et rektangel med afrundede, udvendige kanter. Den øverste har øje for linjen. Fiskeriet Loddet bund er lidt bredere og større i størrelse end toppen ejer mere vægt. Bunden er også lidt afrundede og bøjet opad. Denne vægtfordeling positionerer loddet med sin runde kant på bunden, så det vil let glide over sten, hvilket reducerer dets ændringer af blokering på bunden. Den semi-flade design forhindrer det også at rulle langs bunden i hurtige strømninger. Disse synk bruges ofte til at trække levende agn rigge langs bunden, og kaldes undertiden en levende agn rig. At binde riggen, første tråd loddet på linjen med den nederste bøje peger på banens tag ende. Dernæst skal du vælge en drejelig stor nok, så det ikke vil passere gennem loddet øje. Bind den ene ende til din primære linje til svirvel. Derefter kan du tilføje alt fra en flydende jig hoved, en almindelig krog, eller en orm sele til at fuldføre riggen. Denne rig er ikke kun hage-resistente, men det giver også linje til at glide gennem sit øje til, når en fisk opfanger agn. Sidstnævnte funktion forhindrer en fisk fra følelse vægt. Men når lystfiskeren holder en stram linje på riggen, vil den drejelige stopper ved loddet åbning, så lederens længde være konsekvent og i strejken zone.

Gummi Core Sinkers

gummikerne loddetLigesom en split skud, gummi greb synk har riller i deres center til at holde linjen. Disse oval, eller fodbold formede, synk har en gummikerne, der har to flige (også kaldet ører) på hver ende af loddet. Linjen er placeret i loddet rille, og derefter fanerne er snoet i modsatte retninger, indpakning linje omkring gummikerne. Når fanerne er snoet i bakgear, er den linje frigivet. Disse synk kan hurtigt blive tilføjet eller fjernet og ikke nick linjen. De kommer i en række størrelser og vægte. Nogle almindelige anvendelser omfatter anvendelse af en lille 1/8 ounce version til levende agn tilbud, eller tilføje en stor sænkelod når trolling langline at hjælpe lokkemad kører på større dybder. Disse synk har en række anvendelser og kan bruges i flere fiskeri situationer.

Pyramid Sinkerpyramide loddet

Dette fiskeri Loddet har også en linje øje, som sidder på sin base, giver det en omvendt pyramide profil, når bundet. Disse fiskeri synk anvendes ofte i hurtige strømninger. Deres strømline profil får dem til at synke hurtigt, og deres flade kanter forhindrer dem i at blive rullet langs bunden i hurtige strømninger. Når det bruges i vandområder med sand- eller mudder-gulve, vil fiskeri loddet begrave sig i det bløde bund. Disse to træk gøre det til et dagligt syn stykke grej til striper bas og surf fiskeri.

 

Egg Fiskeri Synk

Før gå loddet blev født, blev ægget fiskeri Loddet, der i stedet for levende agn præsentationer og er stadig en favorit blandtæg loddet havkat lystfiskere. Ægget-form gør disse fiskeri synk forholdsvis hage modstandsdygtige og i stand til at rulle langs bunden. Disse fiskeri synk slip på linjen, som er ført gennem et hul, der løber længden klogt selvom fiskeri synk. Fiskeritilladelsen Loddet kan bruges med en rig (ligesom walking loddet beskrevet ovenfor) og nogle lystfiskere holde synk på plads ved hjælp af en split skudt i stedet for en svirvel. Når fisken tager agnen og bliver fanget på krogen, vedlagte linje glider gennem loddet med lidt at ingen modstand. Fordi fiskene ikke kan føle vægten af loddet, lystfiskeren har en bedre chance for at afhaspning ham i succes. Wolfram legering fiskeri jigs kunne også foretages på formen af æg.

Cone Sinkers og Bullet Shots

bullet shot
Cone (også kaldet bullet) synk følge samme forudsætning som æg synk i, at de er skruet på linje med den smalle punkt vender mod stangen. Keglen-formen af disse fiskeri synk gør dem ideelle til glider gennem ukrudt. Disse glidende fiskeri synk kan bruges på en levende agn rig til at erstatte en omvandrende lod når de anvendes i skvattet områder. En ukrudt mindre krog vil også i høj grad øge effektiviteten af denne weed-rig.

Bank eller Reef Sinkers

Disse synkbank loddet er ligesom pyramide og æg synk i deres forbrug på rigge, men loddet er ikke udstyret med en messing løkke til at holde linje, snarere loddet top har normalt en bly-støbt øje. Disse koniske, ægformede synk har sekskant sider i stedet for en glat runding. De flade sider af loddet at forhindre den i at rulle i den nuværende og den koniske form hjælper med at forhindre den i at hænge fast i klipperne.

Ovenstående oversigt er blot et lille udsnit af bly fiskeri jigs, faktisk, wolfram legering fiskeri jigs er meget bedre end bly, såsom meget tungere, men mindre kapacitet, ikke-giftige. Hvis du er interesseret i miljøvenlige wolfram legering fiskeri jigs, prøv wolfram legering fiskeri jigs.

Hvis du har nogen interesse i wolfram tunge legering fiskeri Loddet, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 0086 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved