ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Wolfram Alloy Application

Wolfram Alloy Application

Wolfram tunge legering har høj andel af råvarer til produktionen for at rense metal wolfram legering fiskeri synk, forurening, og overholdelse af internationale miljøstandarder. Stor andel (> 18 g / m3), lille størrelse, så modstanden mod kraftige vinde, lys, i vandet og synker hurtigt, og Sinker det bedste alternativ til wolfram legering ansøgning produkter sælges i Europa og andre udviklede lande.
wolfram-legering
De nuværende anvendelser for whas (wolfram tunge legering) er bedst tilfredse med W-Ni-Fe-systemet. Tilstedeværelsen af cobalt i legeringen giver solid-opløsning styrkelse af bindemidlet og lidt forbedret wolfram-matrix grænsefladepolymerisering styrke. Legeringer, såsom 93W-4.9Ni-2.lFe og 95W-4Ni-LFE repræsentere fælles kompositioner. Tilføjelsen af kobolt til en W-Ni-Fe legering er en fælles tilgang til svag forbedring af både styrke og duktilitet. Cobalt tilsætninger af 5 til 15% af den nominelle bindemiddel vægtfraktionen er mest almindelige.

Som at være særlige egenskaber,wolfram-legering ansøgning er meget udbredt, er wolfram legering materiale normalt bruges til wolfram-legering stråling afskærmning, wolfram-legering krumtapaksel, wolfram-legering modvægt, wolfram legering fiskeri synk mv

Tunge legering kaldes billedet af 3 høj (3H), nemlig: høj massefylde, høj styrke, høj hårdhed legering, en vigtig anvendelse af den store andel af legeringen er udbredte vægt af legeringen. Maskiner, der anvendes i modvægt Flyweight; olieboring industrien til at bruge tungere stang; se chok Arbor, balance vægte, bolde og andre mobiltelefoner, spilkonsoller, og anden brug af oscillator; sejlads, sejlads ballast vægt pendulet; vægt komponenter; gyroskop bruges i luftfartsindustrien, flyets vægt og så videre.

wolfram legering fiskeri synk wolfram legering fiskeri synk

Wolfram legeret ansøgning

Wolfram legering fiskeri Loddet er en slags af wolfram legering ansøgning og en form for fiskeri lokke, der normalt består af en ledende lod med en krog støbt ind i det og som regel dækket af et blødt krop for at tiltrække fisk. Men for nylig, er wolfram legering fiskeri Loddet bliver mere og mere populære blandt vinkler, fordi wolfram legering ansøgning har funktionerne i høj tæthed, lille volumen, og miljøvenlig, og har fundet sted i den ledende loddet. Jigs er at skabe en rykvis, lodret bevægelse, i modsætning til spinner lokkemad, som bevæger sig gennem vandet vandret. Jig er meget alsidig og kan bruges i både saltvand samt frisk vand. Mange arter er tiltrukket lokke som har gjort wolfram legering ansøgning populær blandt lystfiskere i årevis.

wolframlegeringer er et ideal, miljøvenligt alternativ til bly vægte, som er giftige og i stigende grad mærket en miljørisiko. Tungsten vægte er en wolfram legering ansøgning og hårdere end stål og ekstremt tæt, wolfram er i gennemsnit 30 procent mindre end sit forspring modstykke. Wolfram legering ansøgning vægte er mindre end konventionelle vægte, oprette to gange lyden af ​​blylodder og opretholde wolfram legering ansøgning form i længere tid. Wolfram legeret ansøgning bruges også i produktionen af ​​andre fiskeri applikationer, såsom wolfram-legering linje kuttere og wolfram pulver belægning for fiskeliner wolfram pin fiskeri vask, wolfram pin fiskeri vask, wolfram halv dråbe, wolfram-legering ansøgning anvendes i fiskeri Loddet, wolfram banan med golf, wolfram legering bold loddet, wolfram jig, wolfram pagode pin fiskeri, drop loddet med groove, drop loddet med hul, halvt drop loddet med golf, wolfram stang med hul, skeen wolfram fisk, wolfram fisk hoved loddet, wolfram legering ansøgning anvendes i bolden loddet, ingen-toksisk wolfram høj-, wolfram legering bold etc.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram legering ansøgning. Vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.Eller du kan ringe til os på 0086 592 5129595/5129696/5127878.

Relaterede links: tungstenlegeringer | Wolfram legering Fremstilling Process | Wolfram legering Producent
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved