ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Stål Tip Wolfram legeret Dart Barrel

Stål Tip Wolfram legeret Dart Barrel

Hvad Er Steel Tip Wolfram Alloy Dart Barrel?

Stål tip wolfram-legering dart tønde har eksisteret i meget lang tid nu, og kommer i et par forskellige typer. Den ældste stil stålspids wolfram-legering dart tønde produceret i disse dage er træ widdy dart, der har en tommer træ tønde og stål tip indbygget i tønden. Det ville helt sikkert være en mindre mirakel at score en 180 med wolfram tunge legering dart.

Den anden mere almindelige dart er standard wolfram tunge legering dart ed spidsen indbygget i metal tønde. Cylinderen kan være lavet af messing eller wolfram. Den væsentligste forskel mellem de to metaller er, at wolfram er det dobbelte af massefylden af messing, så wolfram tunge legering dart kan gøres diameteren af en messing dart for den samme vægt. Det betyder, at du lettere kan passe tre pile ind i diskant 20 med stålspids wolfram tunge legering dart end messing dart.

Wolfram tunge legering dart kommer i alle sorter, især når det kommer til grebet. Grebet kan være glat med kun rillerne i cylinderen for at give greb, eller riflet med en mere aggressiv diamant mønster præget ind i cylinderen for ekstra greb og den nye kant greb.

Wolfram er et sprødt og tæt materiale. På grund af sin skørhed tilsættes andet legeret til det, at brud, det mest almindelige er nikkel. Jo højere procentdel af wolfram tunge legering dart, de tæthed stigninger i tønden. Derved kan du have en mindre tønde (end messing eller nikkel-sølv), selv med den samme eller større vægt. Jo højere procentdel af wolfram, omkostningerne ved wolfram tunge legering dart normalt går op. Dette skyldes, wolfram er et hårdere materiale til maskinen. Hårdheden af en stålspids tungstenalloy dart tønde gør det muligt at bevare sine riller og knurl længere end en Nikkel Sølv eller messing Dart. Stål tip wolfram-legering dart tønde er et foretrukket valg for mere alvorlige darters fordi du kan gruppere din wolfram tunge legering dart strammere med en mindre tønde.

wolfram stål spids dart vægt wolfram stål tip dart vægte wolfram stål spids dart
wolfram stål spids dart wolfram dart vægt tungsten tip dart vægt

Hvis du har nogen interesse i wolfram tunge legering dart, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved