chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
You're viewing: Home >>tungstenlegering bucking bar

tungstenlegering bucking bar

Hvad bucking Bar?

 

tungstenlegering bucking bar tungstenlegering bucking bar tungstenlegering bucking bar

Bucking bar er et arbejdsredskab modtaget bag arbejdet overflader til at yde en støtte medlem i forbindelse med anvendelsen virkning skruer og herunder intermitted toolhead og håndtere dele med en lav rekyl effekt-absorberende spacer forudsat at der mellem at tage stød i kompression og shear.

Bucking stænger skal bruges på bagsiden af en metal nitte at imødegå kraft hamrede på den anden side. De kan også bruges til at absorbere den kraft nitte kanoner, hvilket reducerer vibrationerne fra bucking.

Bucking barer bruges til at danne bucktails på nitter. Og kommer i mange forskellige former og størrelser. De er normalt lavet af en legeret stål ligner værktøjsstål. De særlige form, der skal anvendes afhænger af beliggenhed og tilgængeligheden af den nitte, der skal køres. 

Størrelsen og vægten af baren afhænger af størrelsen og legering af nitte, der skal køres. Under visse omstændigheder, og for specifikke nitte anlæg, der er specielt konstrueret bucking barer er fremstillet lokalt.

Chinatungsten Online,  bucking barer er normalt lavet af wolfram tunge legering. Alle kanter er deburred og arbejder overflader er poleret for problemer uden brug. Dette medvirker til at forhindre skæmmer af dannede bucktails. Bemærk venligst, at aldrig i besiddelse af en bucking bar i en skruestik, medmindre skruestik kæberne er udstyret med beskyttende dækker for at forhindre skæmmer den bucking bar.

Hvorfor vælge den råvare af wolfram tunge legering?

Nyd lettere, bedre medrivende med mindre træthed. Tungsten tunge legering bucking barer, som giver den maksimale tæthed til rådighed. Disse stænger er mere end dobbelt så tung som en identisk bar lavet af stål. Den lille størrelse og høj densitet gør disse stænger alsidige, i stand til at passe på små områder. Alle stænger har en fuld radius på alle kanter for sikkerheden og lette at håndtere.

Tungsten Heavy Alloy bucking barer er resulterer i en bucking bar af den samme vægt, men er halvt så store. Bucking stænger skal bruges i nitte indstilling forstyrre skaft af nitte. Tungsten Heavy Alloy bucking barer reducere rekyl når afspejler virkningen tilbage til nitte akslen.

Højere tæthed reducerer vibrationer og kick back, mens bucking. Tag et cue fra fordele og bruge, hvad de bruger. Vi gennemfører et komplet sortiment af standard barer og kan brugerdefinerede opbygge barer til dine specifikationer. Alle stænger har glatte ansigter og afrundede kanter og hjørner for nem og sikkerhed i håndteringen.
Kontakt os for yderligere oplysninger om wolfram tunge legeret bucking barer! Enhver ordrer eller forespørgsler, vil blive meget velkommen!

Ifølge undersøgelsen for forskellige bucking barer af samme form, men forskellige materialer og masse egenskaber, brug af tungere, men samme størrelse wolfram bucking barer kan reducere vibrationer fremsendelse til hånd.

I et ord. Wolfram bucking barer er meget nyttige for bucking nitter og vil gøre dit liv meget lettere i byggeprocessen 

Det bedste valg - Wolfram Heavy legering (WHA) bucking bar!

På Chinatungsten Online, er alle vores Tungsten bucking Bars lavet af 90 +% W wolfram tunge legerede produkter. Med den fordel, at mere end dobbelt så tyk som stål, wolfram bucking bar nu bliver det bedste valg til nitning, især for de lukkede rum. Med en passende bucking bar, vil du gøre opgaven lettere og perfekt, hvilket betyder mindre nitter til at bore ud.

Kontakt os vedsales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com nu og få en god pris på Tungsten bucking stænger fra os!

Vi håber på vores hjemmeside kan du finde den helt rigtige type (r), tegning (er), som kan opfylde dine krav. Det er også muligt at have "custom" stænger til dine specifikationer hvis en mængde er behov for. Hvis du ikke kan finde, hvad du skal bruge, kan du slå til at kontakte os direkte for dine krav og / eller spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os ved følgende metoder:
Telefon: +86 592 5129696
Email: sales@chinatungsten.com

Du kan finde flere detaljer kendskab wolfram bucking barer, anbringender besøge vores sub-site tungsten alloy bucking bar.

Meget taknemmelig Google oversætte denne side.

 

 

 


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Workshop]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Wire]  [Dart barrels]  [Tungsten Wire]   [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbides]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [Tungsten Wire]  [Tungsten Heater]  [Tungsten Powder]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Copper Tungsten][Darts Wholesale] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Jewelry]  [Tungsten Fishing]
    [Metals Price]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备05002525号
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved