ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy Radiation Shield >>Wolfram legering X-ray mål & Wolfram legering kollimatorr

Wolfram legering X-ray mål & Wolfram legering kollimator

Wolfram legering X-ray mål

Wolfram legeret røntgen mål kan blive udsat for højere belastninger end stationære anoder. Ved rotation af tallerkenformede X-ray mål i henhold elektronstrålen, en ny, allerede afkølet del af måloverfladen løbende anvendes som brændpunktet. Desuden wolfram legering X-ray mål køler ned hurtigere ved at udstråle sin varme. Langt mere energi per tidsenhed kan derfor tilføres til et rør med en X-ray target i sammenligning med en stationær anode.

X-ray targetChinatungsten Online kan levere hele spektret af Mo legeringer og wolfram X-ray mål. Wolfram legering X-ray mål, der optimalt egnet til individuelle kundebehov, såsom mammografi Mo X-ray mål og wolfram X-ray mål, som anvendes fra den generelle medicinsk diagnostisk og amigo- kardiografen til computer tomografi.

I de seneste to årtier har Chinatungsten udviklet komponenter til den nyeste generation af højtydende medicinsk udstyr i tæt samarbejde med de førende medicinske instrumenter leverandører.

For diagnose, Chinatungsten supplys wolfram legering X-ray mål og stationære anoder til diverse røntgen applikationer. Wolfram legeret X-ray mål kan modstå ekstreme termiske stress i temperaturer på over 2000 ℃. Alle wolfram produkter er overlegen kvalitet og holdbart, garanterer længere levetid.

Elektromagnetisk sprængning er skabt af den aftagende hurtige elektroner ned på anoden. 1% af den påvirkede energi omdannes til wolfram-legering røntgen sprængning og 99% til varme. På grund af dette, skal komponenter i X-ray har høj termisk modstand og anvendt materiale skal have en højest mulige smeltepunkt, køleplade kapacitet, god varmeledningsevne og en mindst mulig damptryk.

Chinatungsten producerer wolfram legering X-ray mål komponenter, lavet af højtydende materialer (molybdæn, wolfram, WRE legeringer), til samling af wolfram-legering target-teknologi, som anvendes over hele verden til billedet giver systemer.

Wolfram legering X-ray mål fra Chinatungsten

X-ray mål kollimator

X-ray target

Fastgørelseselementer for X-ray mål
rotorer
Stationære anoder
Cathode komponenter
Detector komponenter

Wolfram Alloy kollimator

Wolfram legeret kollimator er en anordning, der indsnævrer en stråle af partikler eller bølger. Det tilhører input og output element af optiske fibre communicaiton enheder. Wolfram legeret kollimator kan vedtages som lineær accelerator og cyklotron i medicinsk behandling. Det har en enkel struktur, hvorigennem fiberen udstråler lys kan omdannes til parallelt lys (gaussisk stråle). Så sin vigtigste fuction er effektivt maksimere lys kobling i enheden.

Strålebehandling ødelægger kræft ved at dirigere stråler af stråling direkte på tumor. De stråler af stråling kræve en meget fin fokus for at undgå at skade det omkringliggende raske væv. Dette fokus er opnået ved hjælp af en multi-blad wolfram-legering kollimator, der består af to rækker af meget tynde wolfram tunge legeret plade, som kan konfigureres til at matche dimensionerne af tumoren nøjagtigt.

Wolfram legeret kollimator og wolfram legering X-ray mål er lavet af banebrydende wolfram legering X-ray mål komponenter i den medicinske industri. Wolfram legeret kollimator bidrager væsentligt til en vellykket strålebehandling gennem deres høj tæthed og høj afskærmning kapacitet mod røntgenstråler og gammastråler.

Klassificeringen af ​​Wolfram Radiation kollimatorer: Der to slags wolfram kollimatorer, wolfram panorama kollimatorer og wolfram retningsbestemte kollimatorer. Kollimatorer indeholder og lede stråle af stråling under eksponeringen. Dette resulterer i forbedret røntgenbillede kvalitet og sikrere driftsbetingelser. Wolfram panoramiske kollimatorer består af et rustfrit stålhus indeholdende to wolfram skær. Den panoramiske kollimator er konstrueret med to skjolde designet til at give en 30 graders panorama stråling stråle. Wolfram retningsbestemte kollimatorer lede strålebundtet fra en sideport som en 60 ° konisk side kast. Wolfram legering afskærmning for retningsbestemt kollimator er designet til at give en 50 graders stråle og er indkapslet med rustfrit stål og helt forseglet af argon lysbuesvejsning. Skærmene er indkapslet med rustfrit stål og fuldstændig forseglet af argon lysbuesvejsning. En bred vifte af kollimatorer er blevet udviklet til at opfylde de mange forskellige anvendelser og teknikker.
Wolfram Radiation kollimator Wolfram Radiation kollimator
Fordele ved wolfram-legering kollimator:
1. En af de mest effektive anordninger til reduktion strålingsniveauer på et job websted;
2. Øge kvaliteten af radiografi skud ved at reducere spredningen stråling omkring filmen;
3. giver en sikrere driftsbetingelser for radiografer;
4. Tungstenlegering materiale er en mere effektiv afskærmning materiale end bly. Det er en let håndtag, ikke-licenseret og meget effektiv afskærmning materiale;
5. ikke gnist, er det et ideelt materiale til anlæggets drift.

Multi blad kollimator-1Multi blad kollimator-2Multi blad kollimator-3Stationære anoder

Hvis du har nogen undersøgelse om wolfram legering X-ray mål og wolfram-legering kollimator, er du velkommen til at kontakte Chinatungsten via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring efter: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Relaterede links: Stråling afskærmning| Wolfram Alloy Sprøjte Shield| Wolfram legering radioaktiv stråling afskærmning
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved