ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram legering til Plasma Teknik

Wolfram legering til Plasma Teknik

Hvad er Wolfram Alloy Plasma Teknik?

Ansøgninger, der kan få større betydning i fremtiden, er byggemateriale til den wolfram-legering plasma teknik i magnetohydrodynamiske elproduktion (W og W-Cu) og målrette plader i fusionsreaktorer (W, W-La2O3).

Nylige wolfram legering plasma teknik og teoretiske og numeriske undersøgelser viser, at wolfram kan være den bedste, hvis ikke den eneste, materiale til at modstå de særlige driftstilstande i et nukleart fusionsreaktor omskifter. Omlederen, er, at en del af vakuumbeholderen hvor wolfram legering plasma teknik partikler vekselvirker med den første væg, og hvor en stor del af den fusion varme fjernes, består af vandkølede kobber varmevekslerelement dækket med et plasma vendende rustning. De wolfram legering plasma teknik partikler (elektroner, protoner, og a-partikler) er instrueret af magnetfeltet mod omlederen målplader, hvor de er neutraliseret og pumpet. Den konvektive varme flux når 20 MW.m-2 og ledsager overfladetemperatur mere end 3000 ℃. Derfor skal en egnet rustning materiale har en høj varmeledningsevne (for at overføre høje varmefluxer), lav varmeudvidelseskoefficient og lavt Youngs modul (for at holde termiske spændinger lav), og et højt smeltepunkt og lavt udbytte sputtering ( for at holde erosion lav). Selv wolfram ikke har så høj en varmeledningsevne og så lav en Youngs modul som carbon-carbon kompositmaterialer, der er afsat til de dele af omskifter med den højeste varme flux, mange eksperter mener, at i det lange løb, rimelige levetider vil kun opnås ved wolfram diverter plader, som har de laveste erosion satser for alle materialer i dele af diverter med relativt lav plasma temperatur, men høj partikel tæthed.

Low-pres Tungsten Alloy Plasma Teknik

For den tekniske realisering af lavtryks-plasma processer, en kræver udstyr med følgende komponenter:

Vakuum-system (pumpe, beholder)
energiforsyning
gasforsyningen
Måling og kontrol komponenter til den reproducerbare justering af processen parameter

På grund af nødvendigheden af et vakuumsystem i de fleste tilfælde, batch operation metode er den nemmeste løsning. Processerne kan være fleksibelt og komplekst udformet med henblik på at ændre tilstanden af virkningen af wolfram legering plasma teknik gennem variation af procesparametrene (tryk, gas flow, gassammensætning, effekt) og kan opnå forskellige virkninger i ét procestrin. Således at, dvs. uden stor udgift en sekundær rensning kan finde sted, og umiddelbart derefter en korrosionsbeskyttelse lag bliver aflejret, uden at belufte i mellem.

Yderligere fordele ved lav tryk Tungsten Alloy Plasma Teknik:

Evne revne-penetration af plasma: kan behandles selv mest komplekse prøve geometrier op til porøse substrater
Ingen termisk eller mekanisk belastning af substraterne
Høj foranstaltning på miljøvenlighed og driftssikkerhed

Chinatungsten Online har forskellige faciliteter til rådighed for de forskellige konceptueret spørgsmål (bulk-materiale, batch varer, jernbane varer, størrelse af reaktoren op til 3m 3, MHz- og GHz stimulation); samt mange års erfaring i udvikling af plasma processer og opfattelsen af applikativ plasma enheder op til pilot gradueringer.

Inden for rammerne af sin funktion som tjenesteudbyder i teknologioverførsel, tilbyder vi wolfram legering plasma teknik ressourcer til behandling af de ovennævnte industrielle spørgsmål op til serieproduktion. Vores service omfatter høring, procesudvikling, prøvetagning og industrielle anlæg gennem pilot terotechnology.

Wolfram legering Plasma Teknik Behandling - uendelige muligheder

Wolfram legeret plasma teknik kan anvendes i mange forskellige tilfælde, når du gerne vil bedre klæbe materialer sammen eller for at ændre en overflade ejendom passer til dine behov. Med denne trendsættende teknologi er det muligt at modificere stort set alle overflader. wolfram legering plasma teknik tilbyder flere alsidige programmer, for eksempel:

Rengøring overflader af enhver rester, olier, eller forurening
Aktivering af forskellige materialer, før limning, maling, osv
Ætsning og delvis fjernelse af overflader
Belægning af dele med flere mulige typer af lag (PTFE-lignende, beskyttende barrierer, hydrofob, hydrofil, friktionsnedsættende, etc.)
Plasma-teknologien er ved at etablere sig i alle områder af industrien, og nye applikationer er i konstant udvikling.

Wolfram legering Plasma Teknik - Overbevisende Fordele

Sammenlignet med andre metoder, såsom flamme behandling eller brug af kemikalier til at behandle en overflade, wolfram legering plasma teknik udviser mange vigtige fordele:

Mange overfladeegenskaber kan udelukkende opnås med denne fremgangsmåde
Kan bruges i online produktion eller drives selvstændigt
Miljøvenlig proces
Uanset geometri du er i stand til at behandle pulver, små dele, skiver, fleece, tekstiler, slanger, flasker, printkort mv
Fremstillede dele vil ikke være mekanisk ændret
Opvarmning af delene er minimal
Driftsomkostningerne er meget lave
Meget sikker at betjene
Proces er yderst energieffektiv

Wolfram legeret er et egnet materiale til konstruktionsdele til plasma teknik / ion fremdrift. Så hvis du har nogen interesse, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.
Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved