ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Alloy Vehicle Ballast

Wolfram Alloy Vehicle Ballast

wolfram tunge legering køretøj ballast
Chauffører konsekvent rapporterer de kan fornemme forskelle i, hvordan en bil håndtag på sporet hvis vægten på en given hjul kun varierer med et par pounds. Finindstilling en bil til et givet spor er en meget besværlig og tidskrævende ordeal med konventionelle blyplade vægte. Wolfram legeret køretøj ballast som blok form tilbyder op til 50% mere vægt i en given mængde med de ekstra fordele ved direkte tilknytning via gevindhuller eller thru-bolte og frihed fra deformation. Den høje tæthed af wolfram tunge legeringer vægte (whas) tilladelser, der skal placeres i den nederste halvdel af NASCAR vægt justering rør, effektivt at sænke den samlede tyngdepunkt for bedre håndtering. Chinatungsten s wolfram legering køretøj ballast er en specialiseret linje af racing vægte for disse applikationer.
Du kan få flere oplysninger fra http://en.wikipedia.org/wiki/Sailing_ballast.)

 

Wolfram legering køretøj ballast, også kaldet tungsten vægt legering køretøj, er nu ved at blive den mest populære materiale til afbalancering racerbiler:

Højeste tæthed
Tilføjelse wolfram-legering bilens vægt nto for rammerne af en racerbil hjælper dig med at balancere bilen under løbet. Bedre balance bidrager til bedre kontrol over bilens bevægelser og hjælper til at optimere den samlede præstation.


Høj trækstyrke og god krybestyrke
Wolfram legeret køretøjets vægt har høj brudstyrke og god kryberesistens med en høj masse / størrelsesforhold. Wolfram legering køretøjets vægt er det ideelle materiale at arbejde inden for et begrænset rum. Den høje tæthed af wolfram-legering køretøj vægt giver øget følsomhed ved at øge kontrollen med lastfordeling.

wolfram tunge legering køretøj ballast
lette at bearbejde
Wolfram legering køretøjets vægt er let bearbejdet og giver designerne større fleksibilitet i beslutningen om den endelige udformning af komponenter. Det giver også en række andre fordele i forhold til konventionelle balance materialer f.eks bly eller stål.

Chinatungsten Online wolfram legering kan anvendes i:

Automotive

Høj miljøvenlighed, lavere brændstofforbrug, og forbedrede elektronik til mere komfort og sikkerhed i moderne køretøjer stiller høje krav til anvendte materialer. Wolfram og molybdæn produkter fra Chinatungsten lavet af højtydende materialer forhånd til nye niveauer af præstation og garanterer maksimal effektivitet.
Stigende service-temperaturer og kompakt, pladsbesparende design er kravene fra motoren generationer af fremtiden. Høj ydeevne wolfram og molybdæn produkter er bedst egnet til applikationer i motorer på grund af deres mekaniske, kemiske og fysiske egenskaber. Komponenter lavet af wolfram tunge legering med tætheder på op til 18,5 g / cm3 er velegnede til meget effektive krumtapaksel og racing vægte, svinghjul afbalanceringsklodser i standard produktion biler, i væddeløb, forsendelse eller den industrielle motor sektor.

Motorsport

wolfram tunge legering køretøj ballast
Mindstekravene vægt krav af motorsporten formler er ofte mødt med lethed som mere eksotiske materialer giver designere mulighed for at oprette lettere og stærkere komponenter i jagten på større ydeevne.
Tilføjelse Chinatungsten Onlines wolfram legering køretøjets vægt er med til at give konkurrencemæssige fordele ved at give mulighed for at tilføje ballast inden lukkede rum i præcis det rigtige sted at både trimme vægtfordeling og sænke tyngdepunktet for en konkurrence bil og stadig opfylde minimumskravene vægt krav .
Et lavere tyngdepunkt kan også opnås ved at tilsætte wolfram udskridning plader, som også beskytter de lavere dele af chassiset, navnlig vigtige i F1 racerbil, hvor der anvendes en tur-højde overvågning planke.

Motorer

På grund af sin meget høj tæthed, Chinatungsten Onlines wolfram legering køretøj ballast er et ideelt materiale til at undertrykke vibrationer i statiske eller bevægelige komponenter. Ansøgninger om Chinatungsten Onlines wolfram tunge legering includse:

Wheel vægte

Bly vægte ofte falder bil hjul, hvilket fører til at lede forurening af miljøet.
Der er et blomstrende marked i blyfri hjulvægte. Europæiske og japanske bilproducenter har allerede skiftet til blyfri hjulvægte og amerikanske bilproducenter er i øjeblikket i færd med at gøre kontakten. Asiatiske bilfabrikanter nu primært bruger wolfram legering svinghjul vægte. Wolfram legering svinghjul vægte er også sed bredt i Europa, og de amerikanske bilfabrikanter bruger wolfram legering vægte til biler bestemt til eksport til Europa.

Wolfram tunge legering bliver mere og mere populært for modvægt, vægte balance for svinghjul, ballast for F1 formel bil, racing vægte, dynamisk afbalancering osv Wolfram legeret er det bedste materiale til wolfram legering til at balancere vægten, og har været almindeligt kendt og anvendes.

Alle typer af krav kan rummes inden for den Chinatungsten Online organisation og kvalitetsstandarder og kundeservice niveauer forbliver konsekvent for hver type kunde.
Vi fremstiller og tilbyder wolfram legering køretøj ballast i mange år. Enhver henvendelse vil blive hilst velkommen af e-mail påsales@chinatungsten.com eller ring til os på: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram Alloy Sailboat kontravægt| Wolfram Alloy Krumtapaksel
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved