ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram legering til turbomotorer

Wolfram legering til turbomotorer

Hvad er turbomotorer?

Wolfram legering turbomotorer er varmen motor, der er betinget af deres maksimale temperatur indtag, og turbomotorer er begrænset af opførslen af materialesammensætning for de artikler, der er mest udsat for varme og begrænsninger.

Hvorfor vælge Tungsten Alloy turbomotorer?

turbomotorer-1Bekymringer for miljøbeskyttelse har ført designere af wolfram luftfart tunge legering turbo motor til at søge efter midler til at reducere andelen af forurenende stoffer i udstødningsgassen af motorerne. Det er kendt, at de vigtigste problemer i spørgsmålet om forurening af luftfart wolfram legering turbo motorer er, på den ene side, emission af carbonmonoxid, kulbrinter, og af forskellige uforbrændte rester under drift til jorden og, på den anden side , emission af nitrogenoxider og af partikler under start og under cruising på højde. Derfor er wolfram legering turbomotorer stigende grad accepteret af offentligheden.

Wolfram tunge legering turbo motor er generelt af optimeret rating for take-off eller i nærheden af take-off drift. Dette betyder, at, i den primære zone i forbrændingskammeret, er en del af luftstrømmen fra kompressoren indført således, at med indsprøjtet brændstof, vil brændstof-luftblandingen i denne zone i det væsentlige støkiometrisk i turbomotorer. Under disse betingelser, på grund af niveauet for temperatur og højt tryk, som komplette som muligt forbrænding opnås, er forbrænding udbytter større end 0,99 nået, hastighederne for den kemiske reaktion er optimal for disse stoichimoetric blandinger.

De to første gange kan anses for ubetydelig ved høje ratings på grund af det pres, der er opnået, men det er ikke så ved lave ratings. Faktisk for at øge hastigheden af ​​fordampning af brændstof, skal det omdannes til fine dråber, som, under normal drift, er let realiseres af den konventionelle mekaniske forstøvende injektor, men udførelsen, som fås i de lavere vurderinger er dårlig. Dette skyldes det faktum, at hvis brændstoffet er godt opdelt i dråber, disse er dårligt blandet med luft i den primære zone og lokale zoner forekommer som har en rigdom, der er for høj. I sidste ende ville det være nødvendigt, at hver dråbe ville have omkring det den mængde gas nødvendige for dets fordampning og for dets forbrænding, dvs. en mængde gas, der resulterer i et støkiometrisk blanding med oxygenmolekyler efter fuldstændig fordampning. For at opnå dette er der blevet foreslået systemer såsom aerodynamiske injektion. Aerodynamiske injektionsindretninger omfatter generelt hvirvlende, eller roteres skovle hvorigennem luften fra kompressoren indføres, der tjener til at forstøve brændstoffet. En luft / brændstof præ-blandingen således opnået. Alle disse løsninger, som giver en forbedring i udbyttet forbrændingen har imidlertid en maksimal effektivitet kun for værdier er tilstrækkelige til de tryk og temperaturer i luft ved kammerets indløb. Alle disse faktorer er fordelagtig til reduktion af reaktionstiden og kan føre til en reduktion af længden af ​​forbrændingskammeret for wolfram tunge legering turbo motor og dermed til en begrænsning af opholdstiden af ​​gasserne i sidstnævnte. I hele arbejdsmiljøet, er materil af varme-modstand kræves derfor er wolfram tunge legering til turbo motor vid udstrækning anvendes til det.

Et første formål med wolfram tunge legering turbo motor er at tilvejebringe en ny løsning på problemet med lave driftsomkostninger forbrænding for et kammer, som indbefatter aerodynamisk typen eller præ-forstøvning injektorer, som er monteret i bunden af kammeret. I virkeligheden, i tilfælde af et konventionelt kammer af wolfram tunge legering turbo motor, som er indrettet til at tilvejebringe en støkiometrisk blanding ved start, er omkring en tredjedel af luftstrømmen nødvendig til forbrænding af wolfram legering turbo motor introduceret i indsprøjtningssystemet og to tredjedele af de primære åbninger.

Chinatungsten kan tilbyde wolfram legering turbomotorer ikke kun i henhold til international standard, men også som pr kundens krav. Wolfram legeret er et egnet materiale til forbrændingskammer turbomotorer. Så hvis du har nogen interesse, er du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram legering til Gyroscope rotorer| Wolfram Alloy Construction Parts i Gas Lasers| Wolfram legering til Plasma Teknik
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved