ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram tænding rør for Rocket Engine

Wolfram tænding rør for Rocket Engine

Hvad er Rocket Engine Ignition Tubes?

En raket motor wolfram tænding rør eller blot "raket" er en jetmotor, der bruger kun drivmiddel masse for at danne sin høje hastighed fremaddrivende jet. Raketmotorer Wolfram tænding rør er reaktions- motorer og få stak i overensstemmelse med Newtons tredje lov. Da wolfram tænding rør behøver ingen ekstern materiale til at danne deres jet tænding rør, kan raket tænding rør bruges til rumfartøjer fremdrift samt terrestriske anvendelser, såsom missiler. De fleste raket tænding rør er forbrændingsmotorer, selv om der ikke forbrænde former findes også.
Ignition Tube
Wolfram Ignition Tube

Raketmotorer producerer stak af udvisningen af en high-speed væske udstødning. Tænding rør væske er næsten altid en gas, som er skabt af højt tryk (10-200 bar) forbrænding af fast eller flydende drivmidler, som består af brændstof og oxidizer komponenter inden for en forbrænding chambe. (http://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_engine)

Billeder af Ignition Tubes

Wolfram legering Ansøgning om Rocket Engine Ignition Tubes

Grund af den overlegne slidstyrke, højt smeltepunkt, lav damp punkt og mærkelige hårdhed, er wolfram-legering i stigende grad anvendes til fremstilling af tænding rør af raketmotorer. Vi kan tilbyde tænding rør for raketmotor som dine krav. Tænding rør, der tilbydes af os er kvalificeret.

I raketter, temperaturer anvendes, er meget ofte langt højere end smeltepunktet af dysen og forbrændingskammeret materialer. Tænding rør i raketmotor kan løse dette problem, to undtagelser er grafit og wolfram (~ 1200 K for kobber). Det er vigtigt, wolfram tænding rør forhindres i forbrænding, smeltning eller fordampe til punktet af fiasko. Korrekt fremstillet og korrosion afskærmet wolfram legering dele vil øge sikkerheden for enhver raket brug.

Hvis du har nogen interesse i wolfram tænding rør, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved