chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
You're viewing: Home >>Wolfram legering til guld subtitution

Wolfram legering til guld subtitution

Hvorfor wolfram legering der anvendes som guld substitution?

I teorien, da dens massefylde er 19.1g/cm3, som er ca 70% tungere end bly kunne uran bruges som materiale for at gøre falske mønt. Men det er svagt radioaktivt og ikke så tæt som guld, så det synes ikke at være en praktisk metode.

Så folk har opdaget, at wolfram er miljøvenlige, holdbare og hårdhed, det vigtigste er, at dets massefylde 19.25g/cm3 er omkring det samme massefylde som guld (19.3g/cm3), der bærer lignende vægtfylde. Disse fordele gør wolfram nyder overlegenhed at være den bedste erstatning for de dyre metal af guld eller platin. Det er nødvendigt at fortælle, at legeringselementer guld og wolfram med ikke ville arbejde for flere grunde, men en mønt med en wolfram center og guld hele vejen rundt kunne ikke påvises som falske af tæthed måling alene.

Wolfram legering til guld subtitution

Wolfram legering til guld subtitution

De apparater, for tungsten legering som guld substitution

I dag er tungsten legering anvendes i stigende grad i nogle område med relevans til guld eller platin substitution, såsom: smykker, f.eks ring, øre ringe, halskæde, håndled kæde, osv. Også er det udbredt at gøre souvenir mønter, som mindesmærke krone og anden anvendelse såsom vagt band.

Da wolfram legeringen bærer et særligt ejendom levetid og høj holdbarhed, når det er anvendt til at udføre smykker, er det altid kritik af kærlighed mellem elskende eller par kan evigt. Dens hårdhed gør den ideel til ringene, der kan modstå ridser, er allergivenlige, og behøver ikke polering, hvilket især er nyttigt i design med en børstet finish.

 Chinatungsten tilbyde wolfram legering som guld substitution

Vi er godt vant til at udnytte mere innovative anvendelser af wolfram produkter. Guldbelagt wolfram er et af vores vigtigste produkter.

I detaljer, wolfram ren, i form af runde skive, plader, ring, og lignende, sagtens kan overtrukket med guld i lag med clinquant skinne, til at erstatte guld eller platin merchandise undtagen sin valuta funktion.

Hvis du er interesseret i denne information, er du velkommen til at kontakte os. Eventuelle spørgsmål eller forespørgsler om tungsten legerede produkter vil blive hilst velkommen af e-mail til sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon 86 592 5129696.

Wolfram legering til guld subtitution

Wolfram legering til guld subtitution

                                     Tungsten Alloy Coin                  Tungsten Ring
Bemærk: Chinatungsten Online (Xiamen) Manu. & Salg Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, med speciale i fremstilling og salg af wolfram relaterede produkter til mere end to årtier. Vores forgyldte tungsten legerede produkter er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Undlad venligst at benytte vores forgyldte tungsten legerede produkter til ulovlige formål.

Desuden, hvis du ikke ved hvordan man kan identificere sande guld eller forgyldt tungsten legerede produkter, kan du kontakte os direkte via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os på 86 592 5129696.

Meget taknemmelig Google oversætte denne side.

 

 


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Workshop]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Wire]  [Dart barrels]  [Tungsten Wire]   [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbides]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [Tungsten Wire]  [Tungsten Heater]  [Tungsten Powder]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Copper Tungsten][Darts Wholesale] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Jewelry]  [Tungsten Fishing]
    [Metals Price]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备05002525号
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved