ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Wolfram Stråling Shield ordliste (G-I)

Wolfram Stråling Shield ordliste (G-I)

Denne side indeholder en liste over generelle stråling udtryk, der anvendes til at beskrive forskellige aspekter af stråling videnskab. Nedenfor er de stråling vilkår og definition.

Wolfram legeret stråling sigt-Gamma stråling

Høj energi, kort bølgelængde, elektromagnetiske stråling fra kernen af et atom. Gammastråling ofte ledsager emission af alfa- og beta-partikler og altid ledsager fission.

Wolfram legeret stråling sigt-Gamma Rays

Meget gennemtrængende og er bedst stoppet eller afskærmet af tætte materialer, såsom bly eller uran. Gammastråler ligner x stråler.

Wolfram legeret stråling sigt-gasdiffusionsanlæg

En facilitet, hvor uranhexafluorid gas filtreres, uran-235 er adskilt fra uran-238, øge andelen af uran-235. Processen kræver enorme mængder af elektrisk energi.

Wolfram legeret stråling sigt-Geiger-Muller Counter

En stråling afsløring og måleinstrument. Den består af et gasfyldt rør, der indeholder elektroder, mellem hvilke der er en elektrisk spænding, men ingen strøm. Når ioniserende stråling passerer gennem og ioniserer gassen inden i røret et kort, intens puls går strømmen fra den negative elektrode til den positive elektrode og måles eller tælles. Antallet af impulser pr sekund er en indikation af den hastighed, hvormed ioniserende begivenheder finder sted inde i røret. Den blev opkaldt efter Hans Geiger og W. Mueller, som opfandt den i 1920'erne. Det kaldes undertiden blot en geigertæller eller en G-M tæller, og er den mest almindeligt anvendte bærbare stråling sigt instrument.

Wolfram legeret stråling sigt-Gray (Gy)

Det internationale system (SI) enhed af strålingsdosis udtrykt i form af stråling absorberet energi pr masseenhed af væv. Den grå er enheden for absorberet dosis og har erstattet den rad. 1 grå=1 Joule / kg og svarer også 100 rad.

Wolfram legeret stråling sigt-Half-life

Den tid, hvor halvdelen af aktiviteten af en bestemt radioaktivt stof er tabt på grund af radioaktivt henfald. Målte halveringstider varierer fra milliontedele af et sekund til milliarder af år. Også kaldet fysiske eller radiologiske halveringstid.

Wolfram legeret stråling sigt-Half-life (biologisk)

Den nødvendige tid for kroppen at eliminere ved biologiske processer, halvdelen af materialet oprindeligt udtagne i.

Wolfram legeret stråling sigt-Half-life (effektiv)

Den nødvendige tid til en radionuklid indeholdt i et biologisk system, såsom et menneske eller et dyr, for at reducere dens aktivitet med halvdelen som en kombineret resultat af radioaktivt henfald og biologisk eliminering.

Wolfram legeret stråling sigt-sundhed Fysik

Den beskæftiger sig med anerkendelse, evaluering og kontrol af sundhedsfarer videnskab at tillade sikker brug og anvendelse af ioniserende stråling.

Wolfram legeret stråling sigt-High Radiation Area

Ethvert område med doser større end 100 millirems (1 millisievert) i en time 30 centimeter fra kilden, eller fra enhver overflade, hvorigennem ioniserende stråling trænger. Områder på godkendte anlæg skal bogføres som "høj stråling områder" og adgang til disse områder fastholdes under streng kontrol.

Wolfram legeret stråling sigt-High-beriget uran

Den isotop uran-235 beriget til 20 procent eller mere i samlede koncentration.

Wolfram legeret stråling sigt-højaktivt affaldWolfram legeret stråling sigt-højaktivt affald

Højradioaktivt affald (HLW) midler (1) bestrålet (brugt) reaktor brændsel, (2) flydende affald fra driften af den første cyklus solvent udsugningsanlæg og de koncentrerede affald fra efterfølgende udvinding cykler, i et anlæg til oparbejdning bestrålet reaktorbrændsel, og (3) faste stoffer, som sådanne flydende affald er blevet konverteret. HLW er primært i form af brugt brændsel udledes fra kommercielle kernekraftreaktorer. Det omfatter også nogle oparbejdes HLW fra forsvarsrelaterede aktiviteter og en lille mængde oparbejdet kommercielle HLW.

Wolfram legeret stråling sigt-ioniserende-Radiation Warning Symbol

Et symbol stråling advarsel, som supplement til den eksisterende kløverblad symbol, er blevet offentliggjort af ISO som standard # 21.482 - ioniserende-Radiation Warning-Supplerende Symbol. Den nye symbol er en universel advarsel stråling symbol med budskabet om "Danger-Stay Away". Stråling sigt er beregnet til IAEA kategori 1, 2, og 3 kilder er defineret som farlige kilder, der kan forårsage død eller alvorlig personskade. Det skal placeres på enheden boliger kilden, som en advarsel om ikke at demontere enheden eller at få nærmere. Hvor det er praktisk, skal det placeres under dække enhed, at det ikke er synlig under normal brug, men ville være synlige, hvis nogen forsøger at demontere stråling sigt enhed. Symbolet Strålingen sigt er ikke beregnet til døre eller containere.

Wolfram legeret stråling sigt-Isotop

En af to eller flere atomer med samme antal protoner, men forskellige antal af neutroner i deres kerner. Således carbon-12, carbon-13, og carbon-14 er isotoper af grundstoffet, kulstof, numrene der angiver massen antallet af hver isotop. Isotoper har meget næsten de samme kemiske egenskaber, men ofte har forskellige fysiske egenskaber. For eksempel carbon-12 og carbon-13 er stabile; carbon-14 er ustabil, dvs. at det er radioaktivt.

Hvis du har interesse i wolfram-legering stråling sigt, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller telefon: 0086 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram legering | Wolfram legering N Carbide | Tungsten Alloy Fordele
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved