ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram legering fittings >>Wolfram Iridium stream Mouth

Wolfram Iridium stream Mouth

Hvad er Wolfram Iridium stream Mouth?

Wolfram iridium stream munden er som en særlig wolfram tunge legering med andre ildfaste metaller. Det drejer sig primært bruger i sjældne jordarters metal smeltning, induktionsovnen varmeelement, kvarts glas smeltning og så videre, gør temperaturen fartøj høj. I glasset og den keramiske industri, wolfram klasse munden er en keramisk mikro produktion meget vigtig del. Tungsten andel er stor, hårdhedsgrad er stor, varmeledningen elektriske ledningsevne god, varmebestandigt, slidbestandige, anti-korrosive, har den lave expansibility og størrelsen stabilitet under den høje temperatur. Tungsten Smeltepunktet er højest, når alle metaller (når så højt som 3380 grader Celsius), dampen spænding, der skal lavest, trækstyrken er højest (1650 ° C), og dens antiseptiske egenskab er god, de fleste uorganiske syre er meget små til sin korrosion. Men wolfram og iridium gør legeringen, dets slidstyrke, hårdhed, intensiteten, den varmefast kvalitet opnåede yderligere fremme, og dermed har sikret produktet ensartethed godt. Er netop disse dyrebare ydeevne, får den til at blive nu i den højteknologiske krystalglas industrien den uundværlige udstyr komponent.


Wolfram Iridium Stream Mouth Bruges til Glass

For at bore selvom glasset, er der behov for særlige glas borekroner. Disse typer af bits vil være fremstillet af wolfram iridium stream munden og vil have et punkt der er formet som en spade. Wolfram materiale kan stå op til den mængde friktion, der skabes, når der bores glas. Det er også muligt at anvende diamant bits men vil der være behov 2 diamant bits til boring, hvor der kun er brug 1 bit. Når glasset er skåret, måle hvor hullerne skal være. Bor ikke huller inden 3/4 af en tomme danne en kant. Det er bedst at holde sig så langt fra kanter og hjørner som muligt. Til boring glasset, er det reqruied skal støttes. Placer den på en overflade og sørg er meget flad. Hvis det er muligt, har en form for meget fast pude materiale eller en gummipude under glasset. Det er afgørende, at glasset er korrekt understøttet og flad. Ved hjælp af en variabel hastighed boremaskine til boring. Begyndende med et lille bor og derefter placere den smule, så den er i midten af ​​hullet. Start boring og bruge konstant tryk, som er den bedste til at bore i en langsom og stabil måde.

Wolfram Iridium Stream Mouth fra Chinatungsten

wolfram iridium stream munden wolfram iridium stream munden wolfram iridium stream munden
tungsten iridium til glas-1 tungsten iridium til glas-2 tungsten iridium til glas-3

 

Enhver henvendelse vil blive budt varmt velkommen af e-mail til sales@chinatungsten.com eller telefon til 0086 592 5129696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved