ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram legering Vægt for Yachts

Wolfram legering Vægt for Yachts

Den hyperbariske tunge legering kaldes "3H": høj densitet, høj styrke og høj hårdhed, så en af dens vigtige anvendelser er som kontravægten. Såsom mekanisk balance vægt, flyve bold; Vægten på boring industrien Horologe pendul bob; Shorkproof cutter lysthus; Coungterweight bruges i sejladsen og sejlbåde modvægt; gyroskop, fly kontravægt anvendt i rumflyvning og luftfart osv.

Flydende skibe som lystbåde brug modvægt for at bevare deres stabilitet i vand.Den wolfram-legering yachts modvægte er ikke-toksiske og overholde miljøbestemmelserne standard.They har meget høj andel (> 18 g / cm3), lille volumen, så det har den fordel, at høje vindmodstand, hurtigt synker, det er den bedste succedaneum for bly og det er aktivt krævede i den udviklede land som Europa.

Designere kan nu nyde høj densitet, fremragende mekanisk styrke og let bearbejdning af materialet. Det samme materiale anvendes i rumfart og nationale militære industri. Den tungste tunge legering er det bedste valg, der skal bruges som modvægt. Sammenlignet med bly, wolfram har mindre volumen, så wolfram modstand i vandet er mindre end bly, hvilket vil gøre yacht gå hurtigere. Wolfram legering yachts modvægte varierer i størrelse og form.

Den store tæthed af wolfram tunge legering yde bidrag til at reducere den fysiske størrelse af modulet, gøre det lettere at kontrollere spredningen af den vægt, forbedre fleksibiliteten af kontrol- mechanism.When stor masse har at være begrænset til meget lille plads i yachten, wolfram legering yachts modvægte blive den bedste choice.Tungsten alloy yachts modvægte er ugiftige og miljøvenlige. De held erstatte de giftige produkter som lead.And wolfram legering yachter modvægte kan holde deres form uændret i lang time.We kan tilbyde alle former for wolfram legering yachts modvægte henhold til dine krav.

Nogle Billeder af Wolfram Alloy Yachts Modvægte Appliance:

Wolfram legeret kontravægt til sejlbåde Wolfram legeret kontravægt til sejlbåde Wolfram legeret kontravægt til sejlbåde
Wolfram legeret kontravægt til sejlbåde Wolfram legeret kontravægt til sejlbåde Wolfram legeret kontravægt til sejlbåde

Hvis du har nogen interesse i wolfram legering yachts modvægte, er du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved