ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram for gyro rotorer

Wolfram for gyro rotorer

Hvad Er Tungsten Alloy Gyroscope rotorer?

wolfram legering gyroskop rotorer
Wolfram Alloy Gyroscope Rotor
EN wolfram-legering gyroskop rotor er en anordning til måling eller opretholde orientering, baseret på principperne om impulsmoment. En mekanisk de er hovedsagelig en spinderok eller disk, hvis aksel er fri til at tage nogen orientering. Denne orientering ændrer meget mindre som reaktion på en given ekstern moment end det ville uden det store impulsmoment forbundet med gyroskop høje rate af spin. Da ekstern drejningsmoment er minimeret ved at montere enheden i Kardanophæng, dens orientering forbliver næsten fast, uanset enhver bevægelse af platformen, hvorpå den er monteret. Solid state gyroskoper findes også.

Anvendelser af Wolfram legeret gyroskoper rotorer

Anvendelser af wolfram legering gyroskoper rotorer omfatter navigation (INS), når magnetiske kompasser ikke virker (som i Hubble teleskopet), eller ikke er præcis nok (som i ICBMs), eller for stabilisering af flyvende biler som Radio-kontrollerede helikoptere eller UAV'er. På grund af større præcision, er wolfram legering gyroskop rotorer også bruges til at opretholde retning i tunnelen minedrift.

wolfram legering gyroskop rotorer
Wolfram Alloy Gyroscope Rotor

Gyroskop rotorer udviser en række adfærd, herunder præcession og notater. Wolfram tunge legering gyroskop rotorer kan bruges til at konstruere gyrokompasser, der supplerer eller erstatter magnetiske kompasser (i skibe, fly og rumfartøjer, køretøjer generelt), for at hjælpe med stabilitet (cykel, Hubble Space Telescope, skibe, køretøjer i almindelighed) eller benyttes som del af et inertial føringssystemet. Det effekter anvendes i legetøj som toppe, boomeranger, yo-yos og Powerball s. Mange andre roterende enheder, f.eks svinghjul, opfører gyroscopically selvom ikke bruges den gyroskopiske effekt.

Wolfram legering gyroskop rotorer i drift har bevægelsesfrihed i alle tre akser. De wolfram legering gyroskop rotorer vil opretholde sin rotationsakse retning uanset orienteringen af den ydre ramme. Med sin perfekte egenskaber, wolfram-legering er det perfekte materiale til gyroskop rotorer.

Hvis du har nogen interesse i gyroskop rotorer, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved