ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram legering fittings >>Wolfram Komponenter til kvartsglas

Wolfram Komponenter til kvartsglas

Components for Quartz Glass Production Kvartsglas eller kvartsglas materiale er fremstillet i særlig høj temperatur ovne ved meget høje temperaturer (ca.. 2000 ° C). Hjertet af kvartsglas er en ovn består af en smeltende digel, som løbende fyldt med kvartssand i kvartsglas og opvarmet til smeltetemperatur.

De kvarts glas smeltende digler består derfor af nittede eller formpressede / sintret (sømløse) rør lavet af molybdæn, wolfram eller en kombination af de to.

Wolfram komponenter til kvartsglas rør eller stænger er fjernet gennem en åbning. Varmesystemet væsentlige består af wolfram mesh eller stang varmeelementer. At opnå eller regulere de ønskede dimensioner, en prop og prop stang fremstillet af ildfaste metaller er nødvendige ud over mundingspladen.

Anvendelsesområder for kvartsglas er lysteknologi, halvlederindustrien samt fiberoptisk teknologi. Kvartsglas anvendes til temperaturmåling og i støberierne.

Wolfram for Quartz Glass Produktion

Chinatungsten Online producerer fittings som tragte, tungsten for kvarts glas komponenter og skruer i molybdæn, wolfram og WL som er nødvendige for wolfram dele til kvartsglas produktion. Ved brug af vores kvarts glas materialer ikke kun levetiden af fittings kan øges, men også levetiden af hele udstyr kan øges. Quartz glas kan være almindeligt anvendt i mange områder, kan vi tilbyde forskellige størrelse af kvarts glas i henhold til din requirements.Quartz glas tilbydes af os er altid højeste kvalitet.

Nogle Billeder af Wolfram Komponenter til kvartsglas

Quartz Glass Quartz Glass Quartz Glass
wolfram tunge legering kvartsglas-01
wolfram-legering kvartsglas-02
wolfram tunge legering kvartsglas-03

Hvis du er interesseret i wolfram legering kvartsglas, er du velkommen til at kontakte os. Eventuelle spørgsmål eller forespørgsler om wolfram legering produkter vil blive hilst velkommen af e-mail til sales@chinatungsten.com eller telefon 0086 592 5129696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved