ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram legering til hulladning Liners

Wolfram legering til hulladning Liners

Hvad er formet Charge Liners?

En formet ladning liner er en sprængladning formet til at fokusere virkningen af ​​den eksplosive energi. Forskellige typer bruges til at klippe og danne metal, indlede atomvåben, og trænge rustning. En typisk moderne foret formet ladning kan trænge panser stål til en dybde på syv eller flere gange diameteren af ​​afgiften kegle (kegle diametre, CD), selvom større dybder 10 CD og derover er nu muligt.

Formen mest brugt til foringen er en kegle med en indre topvinkel på 40 til 90 grader. Forskellige apex vinkler giver forskellige distributioner af jet masse og hastighed. Små apex vinkler kan resultere i jet tvedeling, eller endog i svigt i strålen for at danne overhovedet; dette tilskrives sammenbrud hastigheden er over en vis tærskel, normalt lidt højere end foringen materialets bulk-lydhastigheden. Andre udbredte former omfatte halvkugler, tulipaner, trompeter, ellipser, og bi-keglesnit; de forskellige former udbytte jetfly med forskellige hastighed og masse distributioner.

Liners er foretaget fra mange materialer, herunder glas og forskellige metaller. De dybeste gennemføringer opnås med en tæt, sejt metal, og en meget almindelig valg har været kobber. For nogle moderne anti-panser våben, molybdæn og pseudo-legeringer af wolfram fyldstof og kobber bindemiddel (9: 1 således tæthed er ~ 18t / m3) er blevet vedtaget. Næsten alle fælles metallisk element er blevet forsøgt, herunder aluminium, wolfram, tantal, forarmet uran, bly, tin, cadmium, kobolt, magnesium, titan, zink, zirconium, molybdæn, og beryllium, nikkel, sølv og endda guld og platin . Udvælgelsen af ​​materialet afhænger af mål, der skal gennemtrænges; for eksempel har aluminium fundet fordelagtigt for konkrete mål.

Hvorfor vælge Tungsten Alloy som Formet Charge Liners?

Formet Charge Liners
For de dybeste gennemføringer, rene metaller give de bedste resultater, fordi de viser den største sejhed og dermed udskyde opløsningen af det strækker jet til partikler. I gebyrer for olie-brønd færdiggørelse, dog, wolfram-legering formet ladning liner er væsentligt, at en fast slug eller "gulerod" ikke dannes, da det ville sætte hul lige gennemtrængt og interferere med tilstrømningen af olie. I olieindustrien derfor liners generelt fremstillet ved pulvermetallurgi, ofte af pseudo-legeringer, som, hvis wolfram legering hulladning liners un-sintret, udbytte jetfly, der hovedsageligt er sammensat af dispergerede fine metalpartikler.

Under Anden Verdenskrig blev formede afgift liners fremstillet af kobber eller stål, selv om andre materialer blev prøvet eller undersøgt. Præcisionen af afgiften konstruktion og formede afgift liners detonation tilstand var både dårligere end moderne sprænghoveder. Denne lavere præcision forvoldt jet til kurven og til at bryde op på et tidligere tidspunkt og dermed i en kortere afstand. Den resulterende dispersion faldt indtrængningsdybden for en given kegle diameter og også forkortet den optimale standoff afstand. Da afgifterne var mindre effektive på større modsætninger, side- og tårn nederdele monteret på nogle tyske kampvogne til at beskytte mod russiske anti-tank-riffel brand blev tilfældigt fundet at give jet plads til at sprede og dermed reducere dets gennemtrængende evne. Nu er de fleste formede afgift liners er lavet af wolfram-legering.

Anvendelsen af ​​hulladning liners dag kan øge udbredelsen af ​​nogle sprænghoveder. På grund af begrænsninger i længden af ​​projektilet / missil, den indbyggede i stand-off på mange sprænghoveder er ikke den optimale afstand. Fodpanelet forøger effektivt afstanden mellem Amour og målet, som giver sprænghoved med en mere optimal standoff og større udbredelse, hvis den optimale stand-off ikke drastisk overskrides. Wolfram legering formet afgift liners må ikke forveksles med bur amour, der bruges til at skade fusing system RPG-7 projektiler. Den amour virker ved at deformere de indre og ydre orgier og kortslutning fyring kredsløb mellem rakettens piezoelektriske næse sonde og bagtil sikringsenheden. Hvis næsen sonden rammer amour, vil sprænghoved fungere som normalt.

Afstanden mellem hulladning liners og hulladning liners mål er kritisk, da der er en optimal standoff afstand for at opnå den dybeste penetration. Ved korte afstandsstykker, at strålen ikke har plads strække ud, og ved lange modsætninger, hulladning liners sidst bryder til partikler, som derefter har tendens til at glide ud af hulladning foringer af aksen og til at ryste, så at de successive partikler tendens til at udvide stedet uddybe hullet. Ved meget lange modsætninger, er hastighed tabt til luft trække, nedværdigende penetration yderligere.

Wolfram legeret er et egnet materiale til tungstenlegering formede afgift liners. Så hvis du har nogen interesse i dette produkt, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved