ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram kontravægt til Aerospace

Wolfram kontravægt til Aerospace

Nok den mest kendte ansøgning om wolfram legering er flyindustrien, hvor vægte og kontravægte skal ofte være anbragt i begrænsede områder. Wolfram legeret rumfart kontravægt og wolfram-legering aerospace balance er de vigtigste dele i helikopter. Med betydelige reduktioner i størrelse mulig, hvilket igen fører til større kontrol med vægtfordeling. Wolfram legeret er det bedste valg til at producere wolfram-legering rumfart kontravægt og wolfram legering rumfart balance.

Wolfram legeret Aerospace Modvægte

Wolfram legeret aerospace modvægt i de dynamiske dele af flymotorer og propeller systemer er særdeles uønsket. Vibrationer, der skyldes masseubalance af eksternt roterende komponenter, kan reduceres eller elimineres ved anvendelse masse trim vægte. Derudover er wolfram legering rumfart modvægte indarbejdet i banen kontrolsystemer mange propel designs som en fejlsikker mekanisme. Under flyvning holdes propellerne på den korrekte vinkel ved hydraulisk tryk.

Rotor Blade
Aerospace Modvægte
Modvægt til at optimere ydeevnen. Wolfram legeret rumfart balance giver designere adskillige fordele frem for traditionelle balance materialer som bly eller stål. Den højere tæthed af de legeringer tillader mindre komponenter, der skal anvendes, hvilket reducerer det samlede system vægt. I modsætning bly, som kan udvise krybning ved omgivelsestemperaturer, disse legeringer er stabile og kan således anvendes i mekanisk påvirkede positioner uden behov for yderligere fabrikation og indkapsling. Den wolfram-legering aerospace kontravægt og wolfram legering rumfart balance tilbydes af os er kvalificeret.

Wolfram Alloy Aerospace Balance

Andre rumfart som wolfram legering rumfart balance omfatter massebalancer i satellitter og helikopter rotorblade og i gyroskopiske styringer til missiler og flyelektronik. I modsætning til deres vibrationsdæmpende applikationer, er disse materialer også udnyttes, i cockpittet, at overdrive de krævede vibrationer i stall-advarsel shakers til kontrol kolonner. Ligeledes har fremkomsten af fly-by-wire kontrol indført små mængder af wolfram legeringer i flyvekontroldata joysticks, for at øge stick inerti og derfor genindføre nogle af de "føler", der er til stede i traditionel kontrol, som bruger mekaniske forbindelser til elevatorer og klapperne.

Ud over deres inkorporering som wolfram legering rumfart modvægte og wolfram legering rumfart balancer, wolfram-legering bidrage til fly fabrikation og reparationer. For at dæmpe de vibrationer forårsaget af nitte kanoner, muskelspasmer barer ("nitning traller" eller "hånd ambolte") bruges til at absorbere den kraft. Vibrationen kan resultere i skader på nerver, muskler og knogler i operatørernes hænder forårsager frugtblad Tunnel Syndrome (Vibration White Finger). Mange flyfabrikanter nu reducere de dårlige effekter ved at bruge tungsten balloy rumfart kontravægt og wolfram-legering rumfart balance.

Kontravægt til flyindustrien

Nogensinde hurtigere langdistance transport af passagerer og gods med en samtidig reduktion af brændstofforbrug og emission af forurenende stoffer er en af de vigtigste krav, som nutidens rumfartsindustrien. Wolfram legeret rumfart kontravægt og wolfram legering rumfart balance lavet af Tungsten Alloy højtydende materialer er centrale elementer for fremtidige generationer af civile supersonisk og brede rørige fly, hypersonisk fly og høje planer ydeevne. Højtemperaturmaterialer lette banebrydende nyskabelser inden for fremdriftssystemer, såsom fly turbiner og raket fremdrift, samt varme ydre hud strukturer hypersonisk fly.

Forøgelse af gas indløbstemperatur i gasturbiner bidrager væsentligt til mere energieffektivitet i rumfart. Materialer skal opfylde høje krav såsom varm-gas korrosionsbestandighed, lav termisk ekspansion, høj kryberesistens og overlegen træthed egenskaber.

På grund af deres fremragende mekaniske og fysiske egenskaber, Chinatungsten Onlines ildfaste metaller er mest egnet til komponenter som combustionand fremdrift dyser til satellitter og andre rumfartøjer. Hvis du får nogen undersøgelse om wolfram legering rumfart modvægt, wolfram legering rumfart balance, er du velkommen til at kontakte os på sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved