ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram legering fittings >>Wolfram Wire for Phonograph Stylus

Wolfram Wire for Phonograph Stylus

Wolfram Wire for Musik som type Phonograph Stylus

Wolfram wire fonograf stylus eller tungsten ri-Tone er en form for fonograf stylus. Wolfram wire fonograf stylus er konstrueret af wolfram tråd, som holdes på en metal skaft. I modsætning til en stål stylus, wolfram have en cylindrisk og ikke en konisk form, hvilket betyder, at tværsnittet af wolframtråd forbliver den samme som pennen bærer ned, hvilket igen betyder, at wolfram tråd kan anvendes til flere spil.

Grammofon wolfram Wire wolfram Wire

Typisk er en ny stål nål kræves for hver post spilles på en gammel akustisk grammofon. Dette skyldes, at record indeholder slibende materiale. I de første par tavse spor denne slid hones stålet nål til en profil, der sporer rillerne korrekt. Nålen fortsætter med at bære, da det spiller the record, så ved udgangen dens diameter er steget til det punkt, hvor de skarpe kanter kan beskadige riller på efterfølgende plays.Tungsten wire fonograf stylus har høj hårdhed for at mindske slid.

(a), Generisk fonograf stylus (b), Wolfram wire fonograf stylus

Surface Kvaliteten af wolfram tråd Phonograph Stylus

Den wolfram tråd fonograf stylus er glatte, fri for drejninger, bøjninger, knæk, krøller, og som er fri for buler, sænksmedning mærker, ridser, die mærker, omgange, sømme, spalter, tops, inklusioner, bump, huller, riller, revner, og andre fysiske defekter Medmindre sort finish er angivet, alle typer af tråd har en ren overflade, fri for grafit, fedt, olie og smøremidler. Wire til kroge, understøtter, fjedre, ankre, og mesh har en lys glat overflade fri for revner huller eller kratere. Kravene til rethed, og oprulning og kø er beskrevet så godt. Vi kan tilbyde alle former for wolfram fonograf stylus henhold til dine krav.

Egenskaber af nøgne wolfram tråd:
Purity99.95% W
Melting point3410 ° C
Density19.17 g / cm3
Specifik elektrisk 0,055 Ohm x mm2 / m
modstand ved 20 ° C
Elasticitetsmodul 410 kN / mm2 ved 20 ° C

Hvis du har interesse, bare velkommen til at kontakte vores salgsteam sales@chinatungsten.com.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved