chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
U bekijkt nu:naar huis >>Tungsten legering stralingsafscherming

Tungsten legering stralingsafscherming

Wolfraamlegeringen is een beste keuzes voor afscherming tegen straling toepassingen, in zowel de medische en industriële omgevingen. In vergelijking met traditionele straling afschermende materialen ,wolfraamlegeringen stralingsschild zorgen voor een uitstekende waarde. Een hoge dichtheid legering kan dezelfde energieabsorptie lood met 1/3 minder materiaal. Mensen maken gebruik van betrouwbare wolfraam legering stralingswerende eigenschappen. 
Onze wolfraamlegeringen stralingsschermen worden gebruikt voor radioactieve bron containers, gamma-radiografie , schilden, en industriële instrumentatie. De straling afscherming wordt ook dat als collimator en bescherming tegen straling in kankertherapie en spuit bescherming radioactieve injectie. 
wolfraamlegering stralingsafscherming u optimale bescherming tegen de schadelijke straling. Maak kennis met de AMS 21014 en ASTM B777-standaard materiaal, kunnen wij wolfraam legering stralingsschermen met afgewerkte bewerking door CNC volgens klanten tekeningen. 
De populaire wolfraam legering Materiaaleigenschappen zijn als volgt:

Materiaal 
chemische 
eigenschappen

90WNiFe

90WNiCu

92.5WNiFe

95WNiFe

95WNiCu

Dichtheid (g/cm3)

17,1

17,0

17,5

18,0

18,0

Hardheid (HRC)

25

25

26

27

28

Treksterkte (kpsi)

120

110

115

110

100

Opbrengst Treksterkte (kpsi)

85

75

80

80

75

Rek bij breuk (%)

3

10

7

5

2

Enkele details voor de Tungsten Alloy Radiation Shielding Appliance

Monochromatisch Beam Shutters
De dikte van de wolfraam monochromatische bundel sluiter moeten worden geëvalueerd op basis van monochromatische bundel specificaties van elke bundellijn. In de monochromatische stations kunnen bundel gestopt op de stroomafwaartse wand van het experiment station, waar de dikte van de stroomafwaartse wand is groter dan of gelijk aan de som van de gecombineerde dikte vereist van de aanslag en de stroomafwaartse wand van het station. 
In het geval van wolfraam integraal rolluiken (wit licht stop-mono-beam pas), voor de monochromatische bundel diafragma een offset van 8 mm of meer veilig is voor de externe remstraling straal uit de rand van de mono-opening aan de overspraak te minimaliseren. Voor de leiding openingen, deze offset is 15 mm. 

Geologging

Geologging is een verkenning techniek voornamelijk gebruikt in de olie-en gasindustrie. Het is ook bekend als draad lijn houtkap en boorgat houtkap. Een gamma-ray bron wordt neergelaten in een boorgat en de straling dringt de gesteentelagen. Deze gegevens kunnen dan worden nagegaan of afzetting van gas of olie aanwezig zijn. Wolfraamlegering wordt gebruikt om de radio-actieve bron af te schermen en dienen als collimator de gammastralingstherapie. 

pijpleiding controle Gamma 

straling wordt gebruikt voor lassen inspecteren en scheuren detecteren pijpleidingen. Een stralingsbron is bevestigd aan een op afstand bestuurde wielen wagen (soms een "pig") gaat, in de lengte van de buis. Wolfraam collimator wordt gebruikt om de straling richten op de trefplaat, terwijl de radioactieve bron gehuisvest in wolfraam afscherming . 

Industriële radiografie

Industriële radiografie gebruikt gammastraling detecteren structurele fouten in materialen zoals metaal en beton. Als pipe-line inspectie, de apparatuur maakt gebruik van wolfraam afscherming, in combinatie met een wolfraam collimator. dikte, de dichtheid en het niveau meten van radioactieve bronnen worden gebruikt in industriële processen op dikte, dichtheid of niveaus van materialen te meten tijdens de productie bijvoorbeeld papier, plastic folie, staalplaat of coatings. Het materiaal passeert tussen een radioactieve bron, die is ondergebracht in wolfraamlegering, en een detector. De kracht van de detector-signaal wordt gebruikt om de dikte, dichtheid of het niveau van het materiaal te meten. 

Homeland Security en de grenscontrole 

De indringende kracht van de straling is ook in gebruik genomen in de strijd tegen het terrorisme. De Homeland Security industrie heeft ontworpen scanners die gammastraling te gebruiken om objecten te detecteren in containers of luchtvaartmaatschappij bagage. De radioactieve bronnen zijn erg sterk en vereisen wolfraam afscherming om de veiligheid personeel en de leden van het publiek te beschermen tegen de straling. Een wolfraam collimator moet ook de gammastraling richten op het doel.

 stralingsafscherming gebruikt in Kanker 

wolfraam zware legeringen gebruikt werden voor de machine moet intensiteit gemoduleerde straling die gezonde huid weefsel kan beschermen tijdens de behandeling van kanker. Het zou nuttig zijn om levens te redden door middel van het elimineren van kankercellen en de bescherming van het omliggende gezonde weefsel.


           wolfraamlegering stralingsafscherming                                         wolfraamlegering stralingsafscherming

 

If you have any interest in this product, please feel free to tell your questions or enquiries by email to sales@chinatungsten.com, or by telephone 86 592 512 9696. We are ready to offer our qualified products and good service to you at any time.

Note: Thanks Google Tool for translating this page. If you need more details clearly, please visit English version Tungsten Alloy

meer info>>

Wat is Tungsten Alloy| Zware Tungsten Alloy Grades| Zware Tungsten Alloy Application|

Tungsten Medische stralingsafscherming| Tungsten stralingsafscherming Advantage|

wolfraam stralingsafscherming industrie| Stralingsbeschermingsmateriaal|

Tungsten Radiation Shielding Application|


Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
    [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
Links >   [Kogelkranen]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved