chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
U bekijkt nu:naar huis >>Tungsten alloy ballast for aircraft

Tungsten alloy ballast for aircraft

Tungsten legering ballast voor vliegtuigen

Tungsten Zware Alloys (whas) zijn de beste keuze als ontwerpers in luchtvaart- en defensie-industrie een materiaal dat een combinatie vereisen een hoge dichtheid , goede mechanische sterkte en die gemakkelijk is bewerkt. 
De hoge dichtheid van whas maakt het mogelijk om aanzienlijke vermindering van de fysieke grootte van de componenten . Hierdoor geeft het voordeel van een betere controle van de gewichtsverdeling en de gevoeligheid van regelmechanismen. Wanneer een grote massa moet worden ondergebracht binnen een begrensd gebied, whas zijn het ideale materiaal. 

Appliance voor de wolfraam legering zware ballast voor vliegtuigen:

 Flight Control Systems

 whas Counter saldi worden vaak gebruikt om de prestaties van stuurvlakken te optimaliseren, zoals roeren, liften en rolroeren, met vele voordelen ten opzichte van conventionele balans materialen, bijvoorbeeld staal of lood. 

Rotorbladen 

helikopter rotorbladen eisen perfecte balans. WHAS kan worden gebruikt om een eventueel onbalans ingebouwd individuele messen tijdens het fabricageproces, zoals helicopter evenwicht. 

propellers

 WHAS tegengewicht opgenomen in het pitch besturing van vele propeller ontwerpen als fail-safe apparaat dat overbelastingseigenschappen wordt voorkomen. 

Traagheidssystemen 

WHA is opgenomen in de roterende vliegwielen gyroscopische controles voor de opslag van kinetische energie. Whas gewichten worden gebruikt voor twee doeleinden in dit soort gyroscoop: . 1) Om het zwaartepunt van de driehoek aan te passen 2) Om de frequentie van de trilling van de laserstralen te passen. 

Bucking Bars 

Bucking bars gemaakt van whas met een hoge dichtheid zijn ideaal voor vibratie-demping toepassingen. Veel lucht-en ruimtevaart bedrijven nu op whas materialen voor hun grote voordelen ten opzichte van stalen materialen. 

Trim Weights 

Tijdens de laatste fase van de montage, gewichten kan nodig zijn om het eindsaldo van het vliegtuig aan te passen. WHA is de natuurlijke keuze bij het ​​werken in een beperkte ruimte envolope , vanwege de hoge massa / grootte verhouding. Het kan echter ook het voordeel zelfs minder totale gewicht bekleding massa, omdat hogere dichtheid materiaal verder gelegen van het draaipunt, terwijl die hetzelfde moment. 

prototypes 

WHA wordt vaak gebruikt in prototypes als ballast het simuleren gewicht van de instrumenten, de passagiers enz. tijdens testvluchten of op schaalmodellen voor wind-tunnel te testen. 

Satellieten 

worden whas materialen vaak gebruikt voor massabalansen, die een belangrijke rol om ervoor te zorgen het centrum van de zwaartekracht wordt exact gelokaliseerd speelt, tijdens de voortgang van de ruimte vlucht, om ervoor te zorgen dat de juiste baan invoer wordt gemaakt.

Wij zijn de juiste bedrijf die vliegtuigen ballast te koop. Als u een of meer informatie neem dan gerust contact met ons op sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com .

 

Tungsten legering ballast voor vliegtuigenTungsten legering ballast voor vliegtuigenTungsten legering ballast voor vliegtuigen

Note: Thanks Google Tool for translating this page. If you need more details clearly, please visit English version Tungsten Alloy

meer info>>

Wat is Tungsten Alloy| Zware Tungsten Alloy Grades| Zware Tungsten Alloy Application|

Tungsten Alloy Contragewicht Voordelen| Tungsten Alloy Contragewicht Classificaties|

Tungsten Alloy Plasma Accelerator Afscherming| Tungsten Alloy Collimator|

 


Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
    [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
Links >   [Kogelkranen]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved