chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
U bekijkt nu:naar huis >>wolfraam legering bucking bar

wolfraam legering bucking bar

Wat is er Bucking Bar?

 

Tungsten Alloy Bucking Bar Tungsten Alloy Bucking Bar Tungsten Alloy Bucking Bar

Bucking bar is een werkinstrument ontvangen achter het werk oppervlakken een drager lid te bieden bij de toepassing van invloed bevestigingsmiddelen en met Intermitterend toolhead en onderdelen te behandelen met een lage terugslag schokabsorberende spacer er voorzien tussen twee schokken te nemen aan compressie en afschuiving.

Bucking bar en gebruikt aan de achterkant van een metalen bevestiging van de kracht van het hameren tegen de andere zijde. Ze kunnen ook worden gebruikt om de kracht van klinknagel kanonnen absorberen, waardoor de vibratie van bokken.

Bucking staven gebruikt bucktails op klinknagels vormen. En zijn er in vele verschillende vormen en maten. Zij worden gewoonlijk vervaardigd uit een legering van staal vergelijkbaar gereedschapstaal. De bepaalde vorm te kiezen in functie van de plaats en de toegankelijkheid van de klinknagel te worden aangedreven. 

De afmetingen en het gewicht van de staaf afhankelijk van de grootte en legeringen van de klinknagel te worden aangedreven. Onder bepaalde omstandigheden, en voor specifieke klinknagel installaties, zijn speciaal ontworpen bucking bars ter plaatse vervaardigd.

Op Chinatungsten Online ,   bucking bars worden normaal gesproken gemaakt van wolfraam zware legering. Alle randen zijn afgebraamd en werkbladen worden geslepen voor de problemen-vrij gebruik. Dit helpt om te voorkomen dat ontsierende van de gevormde bucktails. Let wel op dat nooit het bezit van een bokkende bar in een bankschroef, tenzij de bankschroef kaken zijn voorzien van beschermkappen om te voorkomen dat ontsierende van de bucking bar.

Waarom kiezen voor de grondstof van wolfraam zware legering?

Geniet gemakkelijker, beter klinken met minder vermoeidheid. Tungsten zware legering bucking bars bieden de maximale dichtheid beschikbaar. Deze balken zijn meer dan twee keer zo zwaar als een identiek bar gemaakt van staal.De kleine afmeting en hoge dichtheid zijn deze balken veelzijdig te passen in kleine gebieden. Alle bars hebben een volledige straal aan alle randen voor veiligheid en gebruiksgemak.

Zware Tungsten Alloy bucking bars zijn wat resulteert in een bokkende bar van hetzelfde gewicht, maar half zo groot.Bucking bars worden gebruikt in klinknagel instelling om de schacht van de nagel verstoren. Zware Tungsten Alloy bucking bars verminderen van de terugslag als gevolg van de invloed terug naar de klinknagel as.

Hogere dichtheid vermindert de trillingen en kick back, terwijl bokken. Neem een richtsnoer van de voors en gebruiken wat zij gebruiken. Wij voeren een volledige lijn van standaard bars en kan op maat staven te bouwen volgens uw specificaties. Alle bars hebben gladde vlakken en afgeronde randen en hoeken voor het gemak en de veiligheid in de behandeling. 
Contacteer ons voor meer informatie over wolfraam zware legering bucking bars! Alle bestellingen of inlichtingen wordt zeer welkom!

Volgens het onderzoek voor de verschillende bokken maten van dezelfde vorm, maar verschillende materialen en massa-eigenschappen, het gebruik van zwaardere, maar dezelfde grootte wolfraam bucking bars kan verminderen trillingen toezending aan de hand. 

In een woord, wolfraam bucking bars zijn zeer nuttig voor bucking klinknagels en zal uw leven veel gemakkelijker in het bouwproces. 

De beste keuze - Tungsten Heavy legering (WHA) bucking bar!

Op Chinatungsten Online, zijn al onze Tungsten Bucking Bars gemaakt van 90 +% W wolfraam zware legering producten. Met het voordeel dat ze meer dan twee keer zo dicht als staal, wolfraam bucking bar wordt nu de beste keuze voor het klinken, vooral voor de kleine ruimtes. Met een geschikte bokken bar, maakt u de taak gemakkelijker en perfect, wat betekent dat minder klinknagels uit te boren.

Neem contact met ons op via sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com nu en krijgen een goede prijs van de Tungsten bucking barsvan ons!

Wij hopen op onze website kunt u het juiste type (s), tekening (en) die uw eis kan voldoen te vinden. Het is ook mogelijk om "custom" bars gemaakt volgens uw specificaties als er een hoeveelheid nodig hebben. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u direct contact met ons op voor uw wensen en / of vragen.

Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken op de volgende manieren: 
Telefoon: +86 592 5129696 
E-mail: sales@chinatungsten.com

U kunt meer te vinden  detail kennis van wolfraam bokken bars, middelen naar onze sub-site wolfraam legering bokken bar .

Note: Thanks Google Tool for translating this page. If you need more details clearly, please visit English version Tungsten Alloy

 

meer info>>

Wat is Tungsten Alloy| Zware Tungsten Alloy Grades| Zware Tungsten Alloy Application|

Tungsten Alloy Tegengewicht voor Vliegtuigontwikkeling en Ruimtevaart| Tungsten Alloy voor Aircraft & Helikopters|  


Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
    [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
Links >   [Kogelkranen]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved