chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
U bekijkt nu:naar huis >>Tungsten Vissen Putty

Tungsten Vissen Putty

Wat is wolfraam vissen stopverf?

Wolfraam Putty een niet-hardend, vormbaar materiaal van wolframpoeder en een polymeer bindmiddel. Onder normale omstandigheden, zal het niet uitharden. De minimale dichtheid is 10 g / cm ³. 
kneedbaar en zeer dicht, de wolfraam vissen kit is ontworpen om te worden toegevoegd aan je truck met ingedrukte tuig of lijn. Gewoon knijpen de benodigde hoeveelheid af en toe te passen op uw karper rig. 
Tungsten Putty is zeer dicht en makkelijk te kneden, zal slechts een klein stukje doen om je haak koppeling lag plat op de bodem van het meer bed ook, nuttig voor het in evenwicht haak lokazen . 
Soft wolfraam stopverf, geweldig om te gebruiken bij het ​​vliegvissen of wanneer extra gewicht is nodig om je vliegen of aas te krijgen in de waterkolom snel. 
Tungsten vissen putty is perfect voor iedere visser die wil een slijtvast en met een hoge dichtheid materiaal voor beetgepakt haak koppeling materie. Gemakkelijk te verplaatsen, zacht en duurzaam, wolfraam vissen stopverf is groot in alle weersomstandigheden en kan zelfs duren in natte en winderige omstandigheden. 
Kneedbare Tungsten Putty is een herbruikbare, niet-giftige wolfraam legering putty materiaal dat ideaal is voor gebruik wanneer je zou gebruiken splitsen neergeschoten. Wolfram 30% zwaarder dan lood dus een kleinere hoeveelheid van het materiaal nodig om dezelfde voordelen als zinken te leiden. Kneedbare Tungsten Alloy Putty is legaal om te gebruiken in gebieden waar lood verboden is en veilig is voor het milieu.

tungsten putty wolfraam vissen putty

wolfraam vissen putty

 

Tungsten vissen kit heeft de volgende voordelen: 

1. Tungsten is 1,8 keer zwaarder dan lood, zodat het voegt veel gewicht in een klein gebied, en milieuvriendelijk. 
2. Tungsten Putty is kind-veilig, er zijn geen giftige stoffen in zit. 
3.Shape elke maat per waterdiepte en volume 
4. Blijft op de leider in alle temperaturen 
5. Los gemakkelijk 
6. Waterdicht, plakkerig en herbruikbare 

Let op
Hoewel wolfraam legering kit is gemaakt van niet-giftige bestanddelen, het is geen speelgoed voor kinderen om mee te spelen. Was altijd je handen na gebruik, en houd deze weg van voedsel en uw mond. 
Alle soorten wolfraam vissen stopverf kunnen worden opgevangen binnen de organisatie van de Chinatungsten Online en de kwaliteitsnormen en het niveau van klantenservice consistent blijven voor elk type klant.

 

wolfraam vissen putty tungsten putty


Als je interesse hebt in dit product, neem dan gerust contact met ons e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com of bel ons op: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Wij staan ​​tot uw dienst.

 

Note: Thanks Google Tool for translating this page. If you need more details clearly, please visit English version Tungsten Alloy.

meer info>>

Wat is Tungsten Alloy| Zware Tungsten Alloy Grades| Zware Tungsten Alloy Application|

Tungsten Alloy Boat Putty| Tungsten Alloy Vliegtuig Putty| Tungsten Alloy Slot Car Putty|

Tungsten Alloy Panzer Putty|  

Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
    [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
Links >   [Kogelkranen]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved