chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
U bekijkt nu:naar huis >>X-ray doel en collimator

X-ray doel en collimator

X-ray Target

X-ray doel kan worden onderworpen aan hogere belastingen dan stationair anodes. Door rotatie van schotelvormige X-ray doelstellingen van de elektronenbundel wordt een nieuwe, reeds gekoelde deel van het trefvlak continu gebruikt als brandpunt. Bovendien is de X-ray doel afgekoeld sneller door stralen zijn warmte. Veel energie per tijdseenheid kan worden toegevoerd aan een röntgenbuis met een X-ray doel ten opzichte van een stationaire anode.

        X-ray doel X-ray doel collimator

Chinatungsten Online is ook leverancier van het hele scala van Mo legeringen en metaal X-ray doelstellingen die optimaal geschikt zijn voor de individuele eisen van de klant, zoals mammografie x-ray doelen en metaal X-ray doelen die worden gebruikt van de algemene medische diagnostische en angio- cardiografie de computer tomografie.

In de afgelopen twee decennia hebben we de ontwikkeling van componenten voor de nieuwste generatie van high performance medische hulpmiddelen in nauwe samenwerking met de toonaangevende leveranciers.

Voor de diagnose, wij leveren X-ray doel en stationaire anoden voor diverse X-ray toepassingen. Onze X-ray doel is bestand tegen de meest extreme thermische belasting bij temperaturen van meer dan 2.000  . Verdere voordelen zijn de superieure kwaliteit en langdurige karakter van onze producten.

Elektromagnetische stralen wordt gemaakt door de vertraging van snelle elektronen op de anode. 1% van de getroffen energie wordt omgezet in X-ray stralen en 99% in warmte. Door deze omstandigheid de onderdelen in de röntgenbuis worden door hoge warmteweerstand. De toegepaste materiaal moet bezitten hoogste smeltpunt grote warmtecapaciteit, goede warmtegeleiding en een zo klein mogelijke dampspanning.

Vandaag de dag produceren wij onderdelen, gemaakt van hoogwaardige materialen (molybdeen, wolfraam, WRE legeringen), voor de montage van röntgenbuizen en X-ray-technologie, die wereldwijd worden gebruikt voor de foto geven van systemen.

We zijn erg blij dat we onze wolfraam zware legering medische deel te introduceren als volgende:

X-ray doelen

Bevestigingselementen voor X-ray doelen

Rotoren                                      

Stationaire anodes

Kathode componenten

Detector componenten

                                                

Stationaire anodes
                Stationaire anodes

Multi leaf collimator


Radiotherapie vernietigt kankercellen door het richten van radioactieve straling rechtstreeks op de tumor. De balken van de straling vereisen een zeer fijne aandacht om te voorkomen dat nadelige gevolgen voor het omliggende gezonde weefsel.Deze focus wordt bereikt door een multi-blad collimator, bestaande uit twee rijen van zeer dunne wolfraamlegering platen, die kunnen worden ingesteld exact overeenkomen met de afmetingen van de tumor. 
collimator en afscherming uit wolfraam zware legering baanbrekend componenten in de medische industrie . Ze dragen aanzienlijk bij aan een succesvolle radiotherapie door hun hoge dichtheid en een hoge capaciteit afscherming tegen X-stralen en gamma stralen.

multileaf collimatormultileaf collimatormultileaf collimator
 

Als u een onderzoek over onze wolfraam legering delen, aarzel dan niet om contact op te nemen China wolfraam per e-mail:sales@chinatungsten.com of bel met: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Note: Thanks Google Tool for translating this page. If you need more details clearly, please visit English version Tungsten Alloy.

meer info>>

Wat is Tungsten Alloy| Zware Tungsten Alloy Grades| Zware Tungsten Alloy Application|

Tungsten Medische stralingsafscherming| Tungsten stralingsafscherming Advantage|

wolfraam stralingsafscherming industrie| Stralingsbeschermingsmateriaal|Tungsten Radiation Shielding Application|

 

 


Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
    [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
Links >   [Kogelkranen]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved