chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
U bekijkt nu:naar huis >>Tungsten Alloy Rod met Moly

Tungsten Alloy Rod met Moly

Tungsten Alloy Rod met Moly Introduction:

wolfraamlegering met molybdeen rodWolfraamlegering met molybdeen rod is een hoge dichtheid, wolfraam gebaseerde materiaal dat door poedermetallurgie technieken. Wolfraamlegering met molybdeen staaf is gelijk aan één soort bekend merk staaf voor het lassen, waarbij drie soorten toepassingen heeft:
Inclusief:
 • Wolfraamlegering met molybdeen rod extrusiematrijzen
 • Wolfraamlegering met molybdeen rod spuitgieten Components
 • Wolfraamlegering met molybdeen rod Hot klinken, elektrische Upsetting en Electroforging

 • Tungsten Alloy Rod met Moly Gebruikt in extrusiematrijzen

  wolfraamlegering met molybdeen rod

  Tungsten legering staaf met molybdeen wordt wijd gebruikt voor matrijzen de extrusie van metalen, met name koper gebaseerde legeringen die aanzienlijk langere levensduur kan opleveren dan de meer traditionele materialen matrijs. Wolfraamlegering met molybdeen staaf voor het lassen is een bijzonder bruikbaar materiaal voor spuitgieten tooling, met name voor het gieten van aluminium en messing. Specifieke toepassingen zoals hieronder staat de economische voordelen van wolfraamlegering met molybdeen staaf voor het lassen:
  a) Dies, kernen en nevenproducten voor messing of ferro-spuitgieten waarvoor een lange levensduur is vereist.
  b) matrijzen en kernen voor messing of ferro spuitgieten waar goede vormgevende oppervlakken zijn vereist voor de nabewerking verlagen.
  c) Cores en matrijs inzetstukken voor aluminium spuitgieten hetgeen solderen of eroderen wanneer van staal.
  d) Cores en matrijs voorziene openingen atheavy gedeelten van een gietstuk waarin extra koeleffect nodig verminderen of elimineren krimp porositeit.
  e) Facings door TIG-lassen aangebracht op kritieke gebieden van stalen mallen onderhevig aan erosie bij gebruik voor aluminium spuitgieten.
  f) goede bewerkbaarheid, zodat bij de vervaardiging van complexe vormen en die-recycling van wolfraam legering staaf met molybdeen vergemakkelijkt.

  We kunnen allerlei wolfraam legering stang voor het lassen overeenstemt met een type bekend merk streng volgens van uw behoefte. Onze wolfraam legering staaf de vergelijkbare of zelfs betere eigenschappen.

  Tungsten Alloy Rod met Moly Gebruikt in Hot Klinken, Electrical Stuiken en Electroforming

  sterft casting componenten
  Wolfraamlegering met molybdeen rod is een bijzonder bruikbaar materiaal om gereedschappen spuitgieten vervaardigen, speciaal voor het gieten van aluminium en messing.
  In deze werkwijzen wordt warmte opgewekt door de contactweerstand van een matrijs / elektrode en de stroomdoorgang door de component. Voldoende warmte wordt gegenereerd om het materiaal aan een plastische toestand verheffen en druk uitgeoefend op smeden of verplaatsen van het materiaal in een aantal vooraf bepaalde vorm dan ook.
  a) hoge weerstand in compressie
  b) Hoge hardheid bij verhoogde temperatuur
  c) lage elektrische en thermische geleidbaarheid
  d) goede weerstand tegen oxidatie bij verhoogde temperatuur
  e) Weerstand tegen kleven te werken gevormd is ideaal voor deze toepassing en zal lang leven wanneer component oppervlakken glad en regelmatig. Indien de stang wolfraamlegering met molybdeen component materialen hebben een ruw en onregelmatig oppervlak, kunnen kleven optreden tussen de elektrode en verstoren positie van de componenten.

  Typische kenmerken van Tungsten Alloy Rod met Moly

  Dichtheid: 17,3 g / cm3 ;
  Hardheid: 32 HRC;
  treksterkte: 960MN / m2 ;
  0,2% rekgrens: 600MN / m2 ;
  Rek op 24mm: 6% ;

  Wilt u meer informatie over wolfraam legering staaf met Moly weten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail:sales@chinatungsten.com or by phone: 0086 592 5129696.

  meer info>>

  Wat is Tungsten Alloy| Zware Tungsten Alloy Grades| Zware Tungsten Alloy Application|

  Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
  onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
  Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
      [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
      [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
      [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
  Links >   [Kogelkranen]

  Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
  Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
  Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved