chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
U bekijkt nu:naar huis >>Tungsten legering voor goud substitutie

Tungsten legering voor goud substitutie

Waarom wolfraam legering wordt gebruikt als goud substitutie?

In theorie als dichtheid 19.1g/cm3, dat ongeveer 70% dichter dan lood kan uranium worden gebruikt als materiaal om valse munt. Het is echter zwak radioactief en niet zo dicht als goud, zo lijkt het niet tot een praktische methode te zijn.

Dan mensen hebben ontdekt dat wolfraam is milieuvriendelijk, duurzaam en hardheid, de belangrijkste is dat de dichtheid van 19.25g/cm3 is zo ongeveer dezelfde dichtheid als goud (19.3g/cm3), die de soortgelijke soortelijk gewicht draagt. Deze voordelen maken wolfraam geniet van de superioriteit te zijn het beste alternatief voor de kostbare metaal van goud of platina. Het is noodzakelijk zeggen dat legering goud en wolfraam niet om verschillende redenen, maar een munt werken met een wolfraam centrum goud rondom kon niet worden gedetecteerd vals door dichtheidsmeting alleen.

verguld toepassing

verguld toepassing

De toestellen voor wolfraam legering als goud substitutie

Vandaag de dag, wolfraam legering in toenemende mate wordt gebruikt in sommige gebied die relevant zijn voor goud of platina substitutie, zoals: sieraden, zoals ringen, oorring, ketting, pols-keten, enz. Ook wordt algemeen aangenomen in het maken van souvenirs munten, zoals het gedenkteken kroon en andere toepassingen, zoals horloge band.

Omdat wolfraam legering is voorzien van een speciale eigenschap van een lange levensduur en een hoge duurzaamheid, wanneer het wordt gebruikt om sieraden te maken, het is altijd van invloed op de liefde tussen geliefden of het paar zou kunnen zijn eeuwigdurend. De hardheid maakt het ideaal voor ringen die zal verzetten tegen krassen, zijn hypoallergeen, en hoeft niet polijsten, wat vooral handig is in ontwerpen met een geborstelde afwerking.

 Chinatungsten aanbod wolfraam legering als goud substitutie

We zijn goed gewend aan meer innovatieve toepassingen van wolfraam producten te exploiteren. Vergulde wolfraam is een van onze belangrijkste producten.

In details, zuiver wolfraam, in de vorm van ronde schijf, plaat, plaat, ring, en enz., kan perfect bedekt met goud laag met clinquant glans, goud of platina goederen met uitzondering van zijn munt functie te vervangen.

Als u belang bij deze informatie, neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen of vragen over wolfraamlegering producten zullen worden verwelkomd door e-mail naar sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com of telefoon 86 592 5129 696.

verguld toepassing

wolfraam ring

                                     verguld toepassing                  wolfraam ring

Let op:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp is een zeer professioneel en serieus bedrijf, gespecialiseerd in de productie en verkoop van wolfraam aanverwante producten voor meer dan twee decennia.Onze verguld wolfraam legering producten zijn alleen voor souvenir en decoratie doel. Hier hebben we verklaren: alsjeblieft niet onze verguld wolfraam legering producten te gebruiken voor illegale doeleinden.

Trouwens, als je niet weet hoe om echte gouden of verguld wolfraam legering producten te identificeren, kunt u rechtstreeks contact met ons op per e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com of bel ons met 86 592 5129 696.

 

Note: Thanks Google Tool for translating this page. If you need more details clearly, please visit English version Tungsten Alloy


Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
    [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
Links >   [Kogelkranen]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved