chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED

U bekijkt nu:naar huis >>Brass Darts

Brass Darts

Messing is een zachte legering. Het is gemaakt van koper en zink die welbekend zijn metalen. Omdat koper is de lichtste van de drie is het gemakkelijk voor de fabrikanten om messing te transformeren in verschillende vormen. Het is ook handig om te werken met messing gemaakt object. Thebrass darts worden verondersteld de lichtste tot de rest van de metalen darts zoals nikkel zilver darts, wolfraam darts en stalen tip darts.

  verguld wolfraam ring  gouden wolfraam pols ketting
verguld wolfraam ring

 

De koperen darts hebben een hoge kwaliteit en zijn goedkoop. Met onze messing darts vindt u een uitstekende oplossing waarmee u kunt experimenteren met stijl en gewicht. Als u tevreden bent met de kwaliteit dan kunt u een duurdere set.

De vluchten en assen kan een variatie in deze koperen darts . Deze sets van messing darts hebben vaten van koper. De aluminium assen in deze koperen darts zijn slechts zeer geschikt voor beginners. Het gewicht van elke koper dart is bijna 16 tot 20 gram en heeft een verpakking portemonnee. Deze omvatten ook extra kuiltje tips en mee te gaan met zwarte groeven. Deze darts zijn gemakkelijk te compact vaten deze darts gooien zijn goed gepositioneerd opruwen.

Als gevolg van deze functies het is verondersteld om populaire soft-tip dart door de jaren heen zijn. Brass vaten en zwart gecoat gekartelde darts zijn op maat gesneden door deze messing darts. De combinatie van koperen vaten en gekartelde darts maken het exclusieve en een van de best verkochte darts. U krijgt extra tips met een set van deze koperen darts.

Als grip en controle van messing zijn ook belangrijk dus terug gekarteld en geringd vaten zijn precies gemaakt om u een goede grip en controle over de dart. Zwart gecoat deze koperen darts met glad afgewerkt vaten zorgt voor een contrast met de grip van de groeven en kartels.

Wij waarderen zeer op uw specifieke ontwerpen te ontvangen, en probeer altijd alles uit aan een specifieke eis te voldoen.Het motto voor ons bedrijf is dat er nooit minimale afname, maar iemand zou kunnen brengen om ons de meest potentiële koper.

Daarom, als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact op met sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com , of telefonisch 86 592 512 9696, wij zijn u graag van dienst de hele tijd.

 Note: Thanks Google Tool for translating this page. If you need more details clearly, please visit English version Tungsten Alloy.

meer info>>

Wat is Tungsten Alloy| Zware Tungsten Alloy Grades| Zware Tungsten Alloy Application|

darts Regels| Steel Tip Tungsten Alloy Darts| wolfraam stralingsafscherming industrie|

Tungsten Alloy Darts Selectie|

     
Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
    [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
Links >   [Kogelkranen]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved