chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
U bekijkt nu:naar huis >>Tungsten legering golfclub

Tungsten legering golfclub

Golfclubs zijn meestal samengesteld uit titanium of van staal, en ofwel gegoten of gesmeed. Chinatungsten Online kan de golfclub hoofd geïnjecteerd met wolfraam legering die is veel zwaarder aan te bieden.

Tungsten -Met het soortelijk gewicht van 19,5, wolfraam (W) is ongeveer 2,5 keer zwaarder dan staal, en iets meer dan 4 keer zwaarder is dan titanium. Dit materiaal is bekend zijn filament toepassingen lang. Maar golfclubs wordt hoofdzakelijk gebruikt als gewicht van het verschuiven van het zwaartepunt onder-en / of dieper en / of de omtrek ontwerp. Ook is het metaal van golfbal s hetzij voor de kern of poeder voor de samengestelde laag onder de kap. 

talrijke technieken voor weging golfclubs om betere prestaties. In de koppen zijn gewicht aan de zool om het zwaartepunt verlagen. Meestal gebruiken we een wolfraamlegering schroef in de zool van elke titanium clubhoofd lichaam om het gewicht van de golfclub hoofd variëren om de prestaties van de club te verbeteren. 

De golfclub hoofd bij voorkeur een lengte variërend van 2,0 inch naar 3,0 inch, meer heeft voorkeur 2,25 tot 2,50 cm en liefst 2,4 mm. De clubhoofd heeft bij voorkeur een hoogte van 1,25 cm tot 1,75 cm, met meer voorkeur van 1,35 mm tot 1,50 mm en liefst 1,42 cm.

golfclub golfclub golfclub

Tungsten legering golf gewichten bieden wij 

Chinatungsten Online kunnen bieden wolfraam legering contragewichten voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder verschillende soorten onderdelen en schroeven van golfclubs, en in scherpe van de stang, strip, blok, bar, ring, en andere gefabriceerde onderdelen.

 Ons verkoopteam is toegewijd om u van dienst door middel van een uitstekende klantenservice en de kwaliteit van het product. als een efficiënte en innovatieve private onderneming, onze strategische locatie bestaat aan de eisen van de sport-industrie te dienen met aandacht voor prijs en specifieke eisen. 

We zijn blij met de mogelijkheid om samen te werken met onze klanten in het ontwerp van bijzondere specificaties. Onze missie is om te voldoen aan individuele eisen van de klant. Flexibiliteit is onze kracht. Wij zijn trots op de mogelijkheid om de juiste oplossing voor de problemen van de klant te vinden.Aarzel niet contact met ons op sales@chinatungsten.com of bel: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

 

Note: Thanks Google Tool for translating this page. If you need more details clearly, please visit English version Tungsten Alloy.

meer info>>

Wat is Tungsten Alloy| Zware Tungsten Alloy Grades| Zware Tungsten Alloy Application|

Tungsten Alloy & Sports| Tungsten Alloy Golf Gewicht| Tungsten Alloy Golf Schroef|

Snake Eyes Golf Tungsten gewichten|  


Media Center>   [Informatie Bank]  [Woordenboek van wolfraam]  [Producten Foto's 'Bank]  [Live Video van Processing]  [Video's van verspanen]  [catalogi]
onze Teams>   [Reis naar Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [buiten]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten groep>   [werkplaats]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdeen Wire]  [Dart barrels]  [wolfraamdraad]   [Tungsten Bars/Rods]   [Papiergewicht]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbiden]  [XATCM ]  [Infosys]  [wolfraamdraad]  [Tungsten Heater]  [wolfraampoeder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Koper Tungsten][darts Groothandel] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Sieraden]  [Tungsten Vissen]
    [metalen Prijs]  [Tungsten Directory]
Links >   [Kogelkranen]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved