ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Alloy Krumtapaksel Rod

Wolfram Alloy Krumtapaksel Rod

Hvad er Wolfram Alloy Krumtapaksel Rod?

wolfram-legering stang
Wolfram Alloy Krumtapaksel Rod
Wolfram legeret stang har meget højt smeltepunkt og densitet, som er dobbelt end stål og mere end 50% tungere end bly, hvilket er vigtigt i tilfælde af behov for høje vægte mens lav lydstyrke. Hvad mere er, wolfram-legering stang har høj tæthed og høj trækstyrke, separat spænder from16.5 to18.75 g / cm og 700 til 1000Mpa. Desuden wolfram legering stang har god korrosionsbestandighed, svejse evne, mach manglende evne og lav termisk ekspansion. Desuden wolfram legering stang er wearable, hvilket resulterer i at forlænge levetiden for den wolfram-legering krumtapaksel stang som er så vigtigt for virksomheder til at spare for regelmæssig omkostninger. Endelig men ikke de endelig wolfram-legering er uskadelige for sundhed og miljøvenlig, hvilket er vigtigt i denne årtier også førende folk til at vedtage wolfram legering materialer for deres krumtap modvægt. De ovennævnte fordele har gjort wolfram legering stang ideelle materialer til krumtapakslen.

Den wolfram-legering krumtapaksel stang er en roterende masse, og enhver roterende masse, der ikke er perfekt afbalanceret vil forårsage ujævn belastning på de bærende overflader, der understøtter det. Jo hurtigere det viser, bliver værre problemet. Så vi skal ikke overse betydningen af en afvejning af motoren, da det giver os mulighed for at opretholde højere omdrejningstal og giver os pålidelighed.

Followings er billeder af Wolfram legering Krumtapaksel Rod:

wolfram-legering krumtapaksel stang
Wolfram Alloy Krumtapaksel Rod-02

De wolfram legering krumtapakslen stang lejer passer ind i den nedre ende af forbindelsesstangen. de fodres en konstant tilførsel af olie gennem et hul i krumtapakslen Journal. Et hul i det øverste leje halv feeds en passage i den forbindende den til at levere olie til stemplet pin.

Reduktion motor vibrationer reducerer stress på motor mounts og eksternt tilbehør, og i store over-the-road lastbiler, støj og vibrationer føreren har til at udholde mil efter mil. En glattere-kører motoren er en kraftig motor som mindre energi spildes af produktet som wolfram legering krumtapaksel thrashes om i sine lejer, hvilket svarer til en mere brugbar effekt på svinghjulet.

Men vi skal også huske, at ingen motor kan være perfekt afbalanceret som mængden af faktorer, som vi ikke kan finde ud af. Men vi kan helt sikkert forbedre vælge de mere ideelle materialer indført ovenfor for wolfram legering krumtapaksel stang modvægte.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering krumtapaksel, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os af: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram Alloy Krumtapaksel| Wolfram Krumtapaksel| Wolfram legeret Krumtapaksler
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved