ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Glider Ballast

Wolfram Glider Ballast

Hvad er Wolfram Glider Ballast?

Glider er en form for svævefly anvendes i sporten glidende, som har stive vinger og en undervogn, som f.eks dragefly. Glider fly, der anvendes til andet end rekreative formål, for eksempel militære svævefly, ikke svæve. Flyet bevægede sig omkring 135 knob / 150 mph, og var omkring 10 fødder fra jorden. Glider ydeevne under lanceringen fase, landing, og fri fase flyvning afhænger af en stor gravitation at holde balancen. Tilsætningen af ballast for at øge vægt tillader glideren til at flyve ved øget masse til at holde stabil. Derfor holder balancen under svævefly arbejde er det mest vigtige ting at overveje. En type stabilt materiale af ballast behov dårligt for denne situation. Undersøgelse viser, at svævefly ballast sæt fremstillet af wolfram eller messing ville være meget egnet materiale som sin høj tæthed på 17,0 ~ 18,5 g / cm3.

Wolfram Glider Ballast Fordele

Wolfram svævefly ballast primært kombineret med wolfram, jern, kobber eller nogle andre komponenter for at gøre det meget sværere. Med de særlige egenskaber, såsom varmebestandig, høj densitet, men lav termisk ekspansivt og fremragende slidstyrke, wolfram-legering bliver den mest egnede modvægt til svævefly. Som vi ved, wolfram svævefly ballast er normalt i form af et rør eller en blok under vingen område at være en substitution til at lede og stål, som det har meget højere tæthed, vil det være let at tilvejebringe ballast til et svævefly, øge vægt til at holde en bedre balance. Desuden, wolfram legering har god bearbejdelighed, det kunne bearbejdes til forskellige form som pr forskellige design.

Wolfram Glider Ballast Producent

Fremstillingen Fremgangsmåde til wolfram svævefly ballast er kompleks, det hovedsagelig omfatter blanding, presning, sintring, overflade kontrol med slibning, hvis der er behov, boring, fræsning, gevindskæring, etc. kan også gøres til wolfram svævefly ballast, vil det være let for samle. Hvis bearbejdningen krævede meget kompliceret, så prisen vil være meget højere i overensstemmelse hermed, fordi fremstillingen omkostningerne vil være højere.

Chinatungsten kunne tilbyde Tungsten Glider Ballast

Chinatungsten kunne tilbyde wolfram svævefly ballast, også kunne tilbyde den bearbejdede wolfram svævefly ballast med tråd gennem hul i favorabel pris baseret på mængden påkrævet. Desuden, hvis der er et behov, Chinatungsten kunne endda tilbyde særlig service for plating, gravering som pr kunders krav.

Hvis du har nogen interesse i wolfram svævefly ballast, er du velkommen til at kontakte os via e-mail sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon:+86 592 5129696.
Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved