ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem>>Wolfram Alloy kontravægt >>>Wolfram legering til centrifugalkobling

Wolfram legering til centrifugalkobling

Wolfram legering centrifugal kobling er fremstillet af wolfram tunge legering, som består af W-Ni-Cu, W-Ni-Fe, eller endda W-Ni-Cu-Fe. Wolfram indhold varierer fra 90% til 97%. Wolfram legering centrifugal kobling er en kobling, der bruger centrifugalkraften til at forbinde to koncentriske aksler, med den drivendewolfram legering til centrifugalkobling aksel indlejret i den drevne aksel. Det beskæftiger mere ved højere hastigheder.

Hvad er Centrifugal kobling?

Centrifugalkobling anvendes ofte på en lille motor. Brug fjedre og vægte til at engagere sig, er wolfram legering centrifugal kobling aktiveres af motorens omdrejningstal og omdrejninger i minuttet (omdrejninger). Ved at ændre fjedre med en anden spænding, kan slyngkoblingen ske at engagere før eller senere i omdrejningsområdet. Monteret på motorens udgangsaksel, centrifugalkoblingen har et kædehjul fastgjort til sin bagside og driver en kæde forbundet til drevet aksel eller hvert hjul. Denne kobling system blev mest brugt på go-carts og mini-cykler i stedet for momentomformer og en drivrem. Motor har høje omdrejninger. Centrifugalkobling består af wolfram legering kan anvendes i længere tid for sin høje hårdhed og god slidstyrke. Når centrifugal kobling aktiverer, det genererer høj temperatur. Wolfram-legering kan modstå høje temperaturer for sin høje smeltepunkt.

Wolfram legering centrifugalkobling består af to stykker, et indvendigt koblingsmekanisme og en ydre skal. Den indre mekanisme spins på motorens udgangsaksel, mens den ydre skal og dens vedhæftede kædehjul forbliver stadig. Da motorens omdrejningstal øges, er vægte, der holdes på plads af fjedre kastet udad af centrifugalkraften af spinding mekanisme, deraf tilnavnet centrifugal kobling. Som vægtene nå deres fuldt udstrakte stillinger, de kontakte den ydre skal og begynder at køre det ligner frigive koblingen i en bil. Som centrifugalkoblingen begynder at spinde hurtigere, køretøjet begynder at komme op i fart. Sammenlignet med andre materialer, wolfram legering har den fordel, høj densitet. Det kan reducere størrelsen af begrænset plads i køretøjet og forbedre følsomheden af kontrolmekanisme.

Wolfram legering centrifugal kobling anvendes ofte i knallerter, underbones, plæneklippere, go-karts, motorsave, mini cykler, og nogle paramotorer. Mere information, besøg venligst: http://en.wikipedia.org/wiki/Centrifugal_clutch (Tak Wikipedia vise os detaljer om centrifugal kobling.)

wolfram legering til centrifugalkobling wolfram legering til centrifugalkobling

Fordelen ved Wolfram Alloy Centrifugal kobling

1. Lille volumen, men høj densitet
2. Fremragende hårdhed
3. Superior iført modstand
4. God korrosionsbestandighed
5. Høj smeltepunkt
6. Høj temperaturbestandighed
7. Miljøvenlig

Wolfram tunge legering har også god bearbejdelighed. Det kan bearbejdes til stang, blokke, mursten og andre former. Vi kan også producere wolfram legering centrifugal kobling til at opfylde dine særlige krav.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering centrifugal kobling, er du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved