ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Alloy Extrusion Die

Wolfram Alloy Extrusion Die

Wolfram Alloy Extrusion Die
Wolfram Alloy Extrusion Die

Hvad er Wolfram legering Ekstrudering Die og trykstøbning komponenter

Wolfram legeret ekstruderdyse er nyttig til behandling af både ikke-jernholdige metaller og stållegeringer, idet matricerne fremstillet af et overvejende mængde af molybdæn eller wolfram, idet resten er zirconium. Det er normalt bruges i multiple ekstrudering proces, der er specielt designet til at forhindre delaminering eller revnet af stængerne under ekstrudering.Apparater til Wolfram legering Ekstrudering Die og trykstøbning komponenter

Wolfram Alloy Extrusion Die
Wolfram Alloy Extrusion Die

hård ståltråd er generelt lavet ved at tvinge solid metal gennem et hul, kaldet en dør under sådan intenst pres, at det er ekstruderet som pasta. Kan du forestille dig den utrolige kræfter, der skal virker på hullerne? I nogle tilfælde diamant eller safir (næsten lige så hård) matricer anvendes. Chinatungsten tilbyder udflugt dør fremstillet af et wolfram-legering, på grund af dets høje styrke ved meget høje temperaturer.

På grund af sin ekstraordinære prosperities med høj varmebestandighed, god hårdhed, fremragende plasticitet evne, wolfram tunge legering (WHA) er meget velegnet materiale til vejafgifter, såsom ekstrudering dør, trykstøbning komponenter osv, især når det anvendes i ekstrudering dø af kobber beslægtet legering, fremstilling af aluminium, zink og messing støbegods. Den er fremstillet af et sintret materiale bestående af Mo og / eller W indeholdende 2-60% vol højt smeltepunkt ikke-metalliske komponenter, som er fri for oxygen (undtagen måske i urenhed beløb).


Wolfram Alloy Extrusion Die
Wolfram Alloy Extrusion Die

Store fordele ved Wolfram legering Ekstrudering Die og trykstøbning komponenter

Høj termisk stabilitet

Minimal ekstruderet metal afhentning

Ekstrudering Die og trykstøbning komponenter fra CTOMS

Baseret på over 20 års erfaring i fremstilling wolfram og wolfram relaterede produkter, kan vi tilbyde forskellige wolfram produkter til dør efter kundernes koncert krav. Vi har betalt en masse opmærksomhed og mest omhyggeligt i vores kvalitetskontrol for at levere uforlignelige god kvalitet med en rimelig pris, og det er vores tro og måden at være mere succes i vores verdensomspændende forretning.
Wolfram Alloy Extrusion Die
Wolfram Alloy Extrusion Die

Kræves Notering af Extrusion Die Information

Giv følgende oplysninger:Materiale foretrækkes i værktøjerne (hvis ikke vil vi foreslå den mest velegnede).

Det er vores store ære her at introducere ekstrudering dø, trykstøbning komponenter, osv Hvis du er interesseret i produktet, kan du kontakte os på sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com når som helst, eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595 . Ethvert spørgsmål eller forespørgsel vil blive hilst velkommen og straks reageret.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved