ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Alloy Watch Pendulum

Wolfram Alloy Watch Pendulum

Hvad Er Watch Pendulum?

Watch pendul er en meget vigtigt for ur eller ur, som også kaldes svingende vægt, der arbejder som sin tidtagning element. Når den svinger frem og tilbage i et præcist tidsinterval afhængig af dens længde, og det modstår svinge på andre satser, kunne blive udregnet. Under hele processen, er der behov for kontravægt til at styre og holde balancen for sin motivation.

Wolfram legering Bruges til Watch Pendulum

Som dets høje tæthed af næsten 18,0 g / cm3, lille kapacitet, ikke-magnetisme og god bearbejdelighed, wolfram legeret materiale er de mest egnede til overvågning pendul. Vægten kan modificeres baseret på forskellige procenter af wolfram, hvis vægten er nødvendig højere, så wolfram-indholdet kan modificeres højere i overensstemmelse hermed, indhold wolfram kunne tilbydes raser fra 17,0 g / cm3 til 18,6 g / cm3. Med hensyn til specialitet wolfram-legering ur pendul,nogle gange er det bør kræves på et meget lille volumen, men høj vægt, også med den komplekse dimension, så det skal være så gjort ved ham teknik metode.

Fremstilling Process Wolfram legering Watch Pendulum

Som den samme på den anden wolfram legering materiale, er wolfram legering ur pendul sædvanligvis fremstillet ved den følgende proces: blanding, MIM, sintring og bearbejdning. Da størrelsen er meget lille, så overfladen betingelse tilbydes er sædvanligvis sintret eller blank. Hvis der er et særligt krav til overfladen, skal kunderne oplyse på forhånd, og prisen ville være meget dyrt også.

Wolfram legering Watch Pendulum fra Chinatungsten

Chinatungsten kunne tilbyde wolfram legering ur pendul som pr clinets 'krav baseret på den internationale standard. Også Chinatungsten kunne designe og lave den særlige form til forskellige kunders behov. Det vil være bedre at have en prøve eller 3D-tegning under citatet proces, som vil være hjælp til at få en nøjagtig forståelse og pris for wolfram legeringen se pendulet parts.If der er et behov, Chinatungsten kunne også tilbyde galvanisering for kunderne. Den pris og leveringstid kunne være anderledes.

wolfram-legering ur pendul wolfram-legering ur pendul wolfram-legering ur pendul wolfram-legering ur pendul

Hvis du er interesseret i Kina Wolfram Wolfram legering ur pendul, er du velkommen til at kontakte os på 0086 592 512 9696 eller email os på sales@chinatungsten.com or sales@xiamentungsten.com.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved