ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Alloy Kontravægt Fordele

Wolfram Alloy Kontravægt Fordele

wolfram-legering modvægt
Wolfram legeret kontravægt er almindeligt anvendt som modvægt en modstående masse i en lineær eller roterende bevægelse, således som det for dens modvægt.

Wolfram-legering anvendes altid til modvægt en modstående masse i en lineær eller roterende bevægelse systemet, hvorved en bevægelse med lavere drivkræfter.

Wolfram legeret kontravægt er designet til kontrol fly overflader, fly rotorblade, vejledning platforme og vibrationsdæmpende guvernører. Tag vibrationsdæmpende guvernør for eksempel, er wolfram kontravægt anvendes til at reducere vibrationer i roterende systemer såsom bildæk. Vibrationen er målt uden vægte og tunge stedet bestemmes. Det er derefter placeret modsat denne tunge stedet at afbalancere belastningen og reducere eller eliminere vibration.

wolfram-legering modvægt

De grunde til at tungsten kan også være lavet af metaller såsom jern, stål og forskellige legeringer. Imidlertid wolfram legering med høj densitet bliver det mest populære brugt materiale. Tag tungsten legering golf kontravægt for eksempel. Når modvægt golf, nogen har tanken om, at hvis de ønsker mere distance og kontrol, den konventionelle visdom kræver lettere samlede vægt. Men det viste sig at være forkert. Årsagerne som følger:

Hvis du har nogen interesse, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon:0086 592 5129696,Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved