ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Afkortning Bar

Wolfram Afkortning Bar

Wolfram bucking bar er placeret bag arbejde overflader til at give en opbakning medlem i at anvende konsekvensanalyser skruer og inklusive intermitted værktøj hoved og håndtere dele med en lav rekyl stødabsorberende spacer forudsat der mellem at tage stød i kompression og forskydning. En nitte pistol er en type værktøj, der anvendes til at drive nitter; næsten alle nitte pistoler er pneumatisk drevet.
Wolfram Alloy Afkortning Bar

Bucking stænger skal bruges på bagsiden af en metal nitte pistol at modvirke kraften fra hamring og skabe bucktail. Bucking bar kan også bruges til at absorbere kraften fra nitte kanoner, reducere vibrationen af afkortning.

Wolfram bucking bar bruges til at danne sorteper haler på nitte pistoler. Og bucking barer kommer i mange forskellige former og størrelser, og de er normalt lavet af legeret stål ligner værktøjsstål. Den særlige form, der skal anvendes, afhænger af den beliggenhed og tilgængelighed af nitten pistol, der skal drives.

Størrelsen og vægten af wolfram bucking barer afhænger af størrelsen og legering af nitten pistol, der skal drives. Under visse omstændigheder, og for specifikke nitte installationer, specielt designet bucking barer kan fremstilles.

Kina Tungsten Online , bucking barer er normalt lavet af wolfram tunge legering. Alle kanter er udelukket og arbejdsvilkår overflader er poleret til bekvem og sikker brug. Dette medvirker til at forhindre skæmmer af dannede sorteper haler. Bemærk venligst, at aldrig holde bucking barer i en skruestik, medmindre skruestik kæber er forsynet med beskyttende dækker for at forhindre skæmmer af wolfram bucking bar.

Hvorfor vælge Tungsten Heavy Alloy?

Wolfram Alloy Afkortning Bar

Nyd lettere, bedre medrivende med mindre træthed. Wolfram bucking bar tilbyder den maksimale tæthed til rådighed. Disse bucking bar er mere end dobbelt så tung som en identisk bar lavet af stål. Den lille størrelse og høj densitet gør disse stænger alsidige, i stand til at passe i små områder. Alle bucking barer har en fuld radius på alle kanter for sikkerhed og nem håndtering.

Tungsten bucking barer er resulterer i en bucking bar af samme vægt, men halv størrelse. Bucking stænger skal bruges i nitte indstilling til at forstyrre skaftet på nitten gun. Wolfram bucking barer reducere rekyl når afspejler virkningen tilbage til nitte pistol shaft.Rivet pistoler varierer i størrelse og form.

Højere tæthed reducerer vibrationer og spark tilbage, mens nitning. Tag en cue fra de professionelle og bruge, hvad de bruger. Vi fører et komplet sortiment af standard wolfram bucking barer, der anvendes i nitte pistoler eller vi kan skræddersy bucking barer i henhold til dine specifikationer. Alle wolfram bucking barer har glatte flader og afrundede kanter og hjørner for lethed og sikkerhed ved håndtering.

Wolfram Alloy Afkortning Bar

Kontakt os for mere information om wolfram bucking barer! Eventuelle ordrer eller forespørgsler vil blive meget velkommen!

Ifølge undersøgelsen for forskellige bucking barer i samme form, men forskellige materialer og masse egenskaber, brug af tungere, men samme størrelse wolfram bucking barer kan reducere vibrationer transmission til hånden. Wolfram bucking barer gøre din nitning nemmere og sjovere.

Det bedste valg - Wolfram Afkortning Bar!

Hos Chinatungsten Online, er alle vores Wolfram bucking barer lavet af 90 +% W wolfram tunge legerede produkter. Med den fordel at være mere end dobbelt så tæt som stål, wolfram bucking barer er de bedste valg for nitning, især i lukkede rum. Med egnede wolfram bucking barer, vil du gøre opgaven lettere og nitning bedre, hvilket betyder færre nitter til at bore ud.

Kontakt os ved sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com nu og få en god pris af wolfram bucking barer fra os!

Vi håber, at du vil finde den rigtige type (r), af wolfram legering bucking bar på vores hjemmeside. Det er også muligt at have "custom" bucking barer lavet til dine specifikationer, hvis en mængde er brug for. Hvis du ikke kan finde, hvad du har brug for, kan du slå til at kontakte os direkte til dine krav og / eller spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på følgende måder:
Telefon: +86 592 5129696
Email: sales@chinatungsten.com

Du kan finde flere detaljer viden om wolfram bucking barer, kan du besøge vores sub-site wolfram-legering bucking bar.

Relaterede links: Afkortning Bar| Wolfram tunge legering kvaliteter
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved