ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Alloy Krumtapaksel Brick

Wolfram Alloy Krumtapaksel Brick

Wolfram legeret krumtapakslen mursten placeres på balancer og spundet til at bestemme de punkter, hvor metallet skal tilføjes eller fjernes. Balanceblokken indekser af krumtappen viser den nøjagtige position og vægt, der skal adderes eller subtraheres. Den elektroniske hjerne inde i balancer hoved gør beregningerne og viser resultaterne. Wolfram legering krumtapaksel kontravægt sker ved to indsatse, som er fremstillet af wolfram legering, at forbedre acceleration. Almindelige metode er at tilføje lette grundstoffer såsom silicium for at reducere vægten af krumtapakslen.

Wolfram legeret mursten forbinder typisk til et svinghjul, at reducere pulsering karakteristisk for firetakts cyklus, og undertiden en spændeindretningen eller vibrationsdæmper i den modsatte ende, for at reducere torsion vibrationer ofte forårsaget langs længden af wolfram legering krumtapakslen ved cylindre fjernest fra udgangsenden virker på spændeindretningen elasticitet af metallet.

wolfram-legering krumtapaksel mursten
Wolfram Alloy Krumtapaksel Brick

Brug wolfram legering mursten kan også være omkostningseffektive med nogle krumtapaksel design. Da den rå stål lager nødvendig for krumtapakslen kan være meget mindre, hvis det ikke behøver at omfatte kontravægte. Det gør det også lettere at bearbejde de krank pins hule uden kontravægte i vejen.

Med hensyn til wolfram egenskaber, er det et meget tæt metal med en høj Moe, så det gør en mere kompakt modvægt masse. Hvis wolfram legering krumtapaksel mursten kontravægte radikalt er boltet, træthed er ikke meget af et problem, da de bolt belastninger ikke vende.

Wolfram legerings høj densitet giver også forbedret følsomhed ved at øge kontrollen med lastfordeling. Hvad mere er, wolfram legering mursten har høj trækstyrke og god krybestyrke med en høj masseforhold, så det vil være det ideelle til at arbejde i et begrænset rum. Vi kan tilbyde alle former for wolfram legering krumtapaksel mursten som dine krav.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering krumtapaksel mursten, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os af: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram Alloy Krumtapaksel| Wolfram Krumtapaksel| Wolfram legeret Krumtapaksler
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved