ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Tungsten Alloy Helikopter Sko

Tungsten Alloy Helikopter Sko

Hvad er Tungsten Alloy Helicopter Sko?

Wolfram legering helikopter skoer en af komponenterne i det plan, som er anvendt på jorden parkering, slide, landing taxiing brugt til at bære vægten af flystyrtet, absorbere energy.Tungsten tunge legering helikopter sko kan absorbere og forbruge hittet energi, når flyet landede. Wolfram tunge legering helikopter sko har fire funktioner:
For det første under tyngdekraften, når flyet på jorden parkering, skydedøre, start, løb glat og landing.
For det andet, der bærer, tidskrævende og absorbere den energi og turbulens, når flyet landede i jorden.
For det tredje, bremsning mens flyet glider.
Endelig Steering fly mens flyet glider.

Tungsten Alloy Helikopter Sko

Som det er kendt for os alle, wolfram legering har så mange fordele, såsom høj densitet, højt smeltepunkt, lille volumen, fremragende hårdhed, overlegen slidstyrke, høj trækbrudstyrke, høj duktilitet, høj temperaturresistens, god korrosionsbestandighed, fremragende termisk stabilitet og termisk chok modstand, osv Tungstenlegering er det perfekte materiale at helikopteren grund af den høje smeltepunkt og overlegen slidstyrke. Da flyet lander og glidende, hastigheden er meget hurtigt, så friktionen er så stor, og det kan producere en masse varme, wolfram legering helikopter sko kan resistente dette problemer og holde flyet lande sikkert. God korrosionsbestandighed er en anden fordel for wolfram legering til at gøre helikopter sko, når helikopteren nødlanding, det har valget af jorden, kan produktet ikke være korrosion, når miljøet er dårligt.

1. EN Wolfram tunge legering Helikopter Sko bestående af:
a) En bundplade;
b) En mosaik af glat overflade blokke af slidbestandigt materiale anbragt på nævnte bundplade for at danne en i det væsentlige kontinuert glat slidoverflade;
c) opretholdelse af skinner omgiver nævnte mosaik på pladen, idet skinnerne er tilspidset for at tilvejebringe en egg overgang fra den slidflade til overfladen af bundpladen udad fra nævnte mosaik.
2. De wolfram tunge legering helikopter sko ifølge krav 1, hvori nævnte bundplade er krum.
3. De wolfram tunge legering helikopter sko ifølge krav 2, hvori nævnte bundplade er krum i en flerhed af retninger.
4. wolfram tunge legering helikopter sko ifølge krav 1, hvori nævnte blokke slagloddes til nævnte bundplade, at nævnte fastholdelse skinner, og til hinanden.
5. De wolfram tunge legering helikopter sko ifølge krav 1, hvor nævnte slidbestandige materiale indeholder i det væsentlige 89% wolfram-legering og 11% kobolt.

wolfram legering helikopter sko wolfram tunge legering helikopter skowolfram tunge legering helikopter sko

Kort beskrivelse af Tungsten Alloy Helicopter Sko Tegninger


FIG. 2 er et perspektivisk billede af forsiden wolfram tunge legering helikopter sko af fig. 1;
FIG. 3 er et perspektivisk billede af wolfram legering helikopter sko til helikopteren i fig. 1;
Fig. 4 og 5 er perspektiviske afbildninger af andre udførelsesformer for opfindelsen, der illustrerer tilspidsning af de tilbageholdende skinner; og fig. 6-11 er perspektiviske afbildninger, der illustrerer de forskellige trin i fremstillingen af en krum slidoverflade ifølge opfindelsen.

Hvis du har nogen interesse i wolfram legering helikopter sko, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon:86 592 5129696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved