ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Alloy kontravægt >>Wolfram Alloy Krumtapaksel Block

Wolfram Alloy Krumtapaksel Block

Wolfram legeret krumtapakslen blok, almindeligvis kaldes krank, er den del af en motor, som har den funktion at oversætte frem- og tilbagegående lineær stempel bevægelse i rotation med komponenten af "krumtapslag" eller "crankpins", Den forbinder typisk til et svinghjul at reducere pulsering karakteristisk for fire- slagtilfælde cyklus, og der er undertiden en spændeindretningen eller vibrationsdæmper i den modsatte ende med det formål at reducere torsion vibrationer forårsaget langs længden af krumtapakslen ved cylindrene fjernest fra udgangsenden virker på spændeindretningen elasticitet af metallet. Produktet formales til at øge blandingens strømning og har en særlig form for at reducere turbulens inde i krumtaphuset.

Anvendelsen af wolfram-legering krumtapaksel blok er en øvelse i kompromis. Afhængig motorens antal cylindre, krank konfiguration, og fyring orden, kan massen egenskaber og placering af modvægte variere. Modvægte kan afbalancere dynamiske belastninger og par, kan det anvendes til at ændre spændeindretninger aksel dynamik, og de kan anvendes til at reducere hovedleje radiale og pin bøjning belastninger.
Med en krumtap design, der har begrænset indkast clearance i sumpen, ligesom en F1 motor, ved hjælp af en kontravægt materiale med høj densitet (ligesom wolfram) minimerer den radiale pladsbehov for en given kontravægt.

wolfram-legering krumtapaksel wolfram legering krumtapaksler wolfram legering krumtapaksler

Rent teknisk synspunkt, kan ingen motor uanset hvilket program gavn af balancering. Som wolfram krumtapakslen har høj tæthed, så tilføjer wolfram legering krumtapaksel blok balance vægt ind i racerbil har god sted i optimering af racing bil under forløbet racing. det bidrager til bedre kontrol af bilens bevægelse.

Wolfram legeret krumtapakslen blok ofte til at kontravægt. Den wolfram krumtapakslen blok kontravægt betyder, at summen af alle de kræfter, er omtrent lig med nul på noget tidspunkt i samlingen rotation, hvoraf operationen er udført af wolfram legering krumtapaksel blok modvægte. Det er afgørende, at krumtapaksler skal afvejes til tilpasset stang og stempel kombination. Produktet leveres af os er kvalificeret.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering krumtapaksel blok, er du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ringe til os af: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram Alloy Krumtapaksel| Wolfram Krumtapaksel| Wolfram legeret Krumtapaksler
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved