chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Volframiseos ajoneuvon painolasti

Volframiseos Ajoneuvon Ballast

Ajurit jatkuvasti raportoivat ne voivat aistia eroja miten auto käsittelee radalla jos paino tietyn pyörän vaihtelee vain pari kiloa. Fine tuning auton tietyn raita on hyvin hankala ja aikaa vievä koettelemus perinteisiin lyijylevylle painoja. Volframiseos ajoneuvon kuristin estää muoto tarjoavat jopa 50% enemmän painoa tietyn määrän, ja lisätty edut suoran kiinnityksen kautta kierrereikiin tai thru-pulttaamalla ja vapaus muodonmuutos.Suuren tiheyden WHAs sallivat painot voidaan sijoittaa alemman puoliskon NASCAR painonsäätö putkia, tehokkaasti alentaa yleinen painopisteen parannetun käsittelyä. Volframi raskas seoksesta ajoneuvo painolasti on erikoistunut linja kilpa painot näitä sovelluksia.
(Voit saada enemmän tietoa http://en.wikipedia.org/wiki/Sailing_ballast.)

Syitä valita volframi raskaan seoksesta painolastina

Volframiseos ajoneuvo painolastia kilpa-auto on tulossa suosituin materiaali painolasti, koska sen tärkeimmät edut seuraavasti:

Korkein tiheys
Tungsten ajoneuvo painolastia osaksi koko puitteet kilpa-auto on hyvä optimoida suorituskyvyn kilpa-auton aikana kilpa kehitystä, joka auttaa paremmin hallita auton liikettä.

Suuri vetolujuus ja hyvä ryömyvastus
Volframiseos ajoneuvon painolasti on suuri vetolujuus ja hyvä ryömyvastus korkea paino / koko-suhde, joten se on ihanteellinen työskennellä rajoitetussa tilassa. Suuritiheyksiseen myös antaa paremman herkkyyden lisäämällä valvonta kuormituksen jakaminen.

Koneistettuja Helposti
Tungsten ajoneuvo painolasti on myös helppo machineable mikä antaa suunnittelijoille joustavuutta päättää lopullisesta muodosta laitteiden välillä ja suunnittelijat useita etuja tavanomaisiin tasapaino materiaalista, esimerkiksi johtaa tai terästä.

Chinatungsten Onlinen volframiseos voidaan käyttää: Automotive

Korkea ympäristöystävällisyyttä, pienempi polttoaineenkulutus ja parannettu elektroniikka lisää mukavuutta ja turvallisuutta nykyajan ajoneuvoja asetetaan korkeat vaatimukset sovellettu materiaaleja. Volframia ja molybdeeniä tuotteita Chinatungsten valmistettu korkealaatuisten materiaalien etukäteen uusiin saavutustasot ja taata mahdollisimman tehokkaasti. Lisääntyvä käyttölämpötila ja kompakti, tilaa säästävä mallit ovat vaatimukset moottorin sukupolvien tulevaisuuden. Tehokas volframi ja molybdeeni tuotteet soveltuvat parhaiten sovelluksiin moottoreissa, koska niiden mekaaninen, kemiallinen, fysikaalinen ja tribologiset ominaisuudet. Komponentit valmistetaan volframi raskaan seoksesta joiden tiheydet jopa 18,5 g/cm3 ovat hyvin soveltuvat erittäin tehokas kampiakselin ja kilpa-painot, vauhtipyörä tasapaino painot vakiotuotantolaite autoissa, kilpa-, toimitus-tai teollisuusmoottori alalla.

Motor Sport

Vähimmäispainon vaatimukset autourheilun kaavat ovat usein tavannut helposti kuin eksoottisempia materiaaleja antaa suunnittelijoille mahdollisuuden luoda kevyempiä ja vahvempia komponentteja etsiä parempaa suorituskykyä.
Lisäämällä Chinatungsten Onlinen volframiseos ajoneuvon Vastapaino auttaa tarjoamaan kilpailuetua antamalla mahdollisuus lisätä painolastia sisällä ahtaissa tiloissa juuri oikeassa paikassa sekä verhoiluun painon jakautuminen ja alentaa painopiste kilpailun auton ja täyttävät edelleen vähimmäispainon vaatimuksista.
Alempi painopisteen voidaan myös tehdä lisäämällä volframi luistavat levyt, jotka myös suojata alaosat alustan, erityisen tärkeää F1, jossa ride-korkeus seuranta lankku käytetään.

Moottorit

Koska sen erittäin suuri, Chinatungsten Onlinen volframi raskaan seoksesta ajoneuvo painolasti on ihanteellinen materiaali vaimentaa värähtelyä staattisen tai liikkuvia osia. Hakemukset Chinatungsten Onlinen volframi raskas metalliseos ovat:
Kampiakselit, männät ja vaihdevipuja korkean suorituskyvyn autoja, turbiinien lavat, volframiseos vauhtipyörä painoja. Pyörien painot

Volframiseos vauhtipyörän paino usein putoaa auto pyörää, mikä johtaa ympäristön saastumisen.
On kukoistava markkinat lyijyä pyörän paino. Eurooppalaiset ja japanilaiset autonvalmistajat ovat jo siirtynyt lyijyttömiä pyörän paino ja Yhdysvaltain autonvalmistajat ovat parhaillaan tehdä kytkin. Aasialaisten autonvalmistajien nyt ensisijaisesti käyttää volframiseos vauhtipyörä painoja. Volframiseos vauhtipyörä painoja käytetään laajalti Euroopassa ja Yhdysvalloissa autonvalmistajat käyttävät volframiseos painoja autojen vientiin Eurooppaan.

Volframi raskas seos on yhä suosittu vastapainoa, tasapainoihin ja vauhtipyörät, liitäntälaite F1 kaavan auto, kilpa painot, dynaaminen tasapainotus, jne. Se on paras materiaali volframiseos varten tasauspaino, ja on laajalti tunnettu ja sovellettu. Kaikki tyypit vaatimus voidaan sovittaa Chinatungsten Onlinen organisaatio ja laatustandardien ja asiakaspalvelun taso pysyy johdonmukaisesti kunkin asiakkaan.
Olemme valmistus ja tarjoaa volframi raskas seoksesta ajoneuvo kuristin vuosia. Kaikki tutkimus on tervetullut sähköpostitse sales@chinatungsten.com or call us at: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

 volframi raskas seoksesta ajoneuvon painolasti volframi raskas seoksesta ajoneuvon painolastivolframi raskas seoksesta ajoneuvon painolasti

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

Volframiseos Vastapaino edut| Volframiseos Vastapaino Luokitukset|

Volframiseos plasma kiihdytin Suojaus| Volframiseos Kollimaattorin|

 

 


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved