chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Säteilysuojausmateriaalit

Volframiseos Urheilu

Volframiseos Vastapaino & Urheilu
Johtuen suureen tiheyteen, mutta pieni määrä, korkea sulamispiste, erinomainen kovuus, erinomainen päällään vastus, korkea murtolujuus, suuri sitkeys, samoin työstettävyys, ei-toksinen ja ympäristöystävällinen, iskunkestävä ja halkeilunkestävyyden, volframi lejeerinkimateriaalista tullut yhä suosiotaan käyttää urheilukenttiä, kuten:

Volframiseos Darts
Tungsten tikan piippu muodostaa pääosan tikan. Kun puhumme "ostaa (uusi) tikan" tarkoitamme saada uuden tikan tynnyriltä. Nykyään tynnyreitä on saatavilla lähes joka mahdollinen muoto, jossa laaja valikoima kohouma tai sormuksia pinnalla mukavan ja turvallisen otteen.
Koska teknisiä ongelmia valmistaa 100% volframia tikka tynnyriä ei ole saatavilla. Kaikki "volframi" darts voit ostaa on todellisuudessa tehty volframiseokset, nikkeli-rauta-hehkulamppu on yleisin.

soft-tip-volframi-Barrel teräs-tip-volframi-Barrel

Volframiseos Kalastus Painot
Kalastus paino kutsutaan myös kalastus jigit, jota voidaan käyttää sekä tuoreen veden ja suolaisen veden, ainoa ero on se, painon käyttää, ja on tärkeää varmistaa, paino kalastus jigs tarvitaan uppoaa veteen. Pääsääntöisesti usein hyväksyä kevein jigi painoa jos mahdollista, sillä kevyin kalastus jigi avulla voit tuntea pohjaan ja kaikki kannessa on yhteyksiä. Sen puhdas vesi, kevyempi paino vaihtelee 1 päivästä / 8 unssin ja 1/4 unssi pitäisi yhdistää valo viiva tehokkaamman ja spinning puuttua ovat myös tarpeen. Varten hämärästä tai syvään veteen, se tarvitsee tiheämpiä kannen ja raskaammat jigejä noin 3/8 5/8 unssin, ja voi pyytää on sitkeä baitcasting taljan raskaalla linjaa. Jos tuulinen päivä, on vaikea pitää yhteyttä volframiseos kalastus paino havaita lakot, mutta se ei ole ongelma, jos puhalla keula oman linjan ja siirry olla raskaampia kalastus sinkers.

volframiseos bullet värin kalastus painot kalastus-jigit

Volframiseos Tennis Vastapaino
Tennis pelaaja iskee palloa ja pyrkii saavuttamaan niin paljon valvonta kuin mahdollista suurin voima pallon. Tämä tapahtuu, kun pallo on iski kantaa jouset kutsutaan "sweet spot", joka on keskeinen alue jouset. Myös pelaaja yrittää lyödä palloa suoraan ja mailan lapa kohtisuoraan suuntaan lentoa pallon. Ei kahdella pelaajalla on samat vaihtelut ja siksi kaksi eri pelaajaa voi kääntyä hieman erilainen samalla mailalla. Edelleen, koska tennismaila painon ja yleisen rakenteen on kiinnitetty sen jälkeen, kun se tehdään, ainoa tapa saada aikaan eri järjestely on saada maila, jolla on erilainen paino-tai painon jakautuminen. Olisi kuitenkin olla edullista, jos painoja voidaan helposti lisätä valituissa kohdissa maila, jotka parantaisivat pelaajien yleisesti keinu. Valittu Painotus voidaan käyttää ei ainoastaan ​​lisää pään paino tehokkaampi palvelevat vaan myös korjata epätasapainosta pelaajat keinu. Volframiseos materiaali on edullisin materiaali tässä tapauksessa.

volframiseos bullet värin kalastus painot kalastus-jigit

Volframiseos Golf Paino
Tyyppinen volframiseos golf vastapainon käsittää päärungon mailan pään, joka on valmistettu alhaisen tiheyden, kevyt ja kova seoksesta, vastapaino raon, kaula osa, ja volframiseos vastapainosta.Vastapainon rako on muodoltaan pitkän raon tai rengas raon, se on kytketty pohjaan tai keskellä tai kehän mailan pään "päärunko, volframiseos vastapaino on otettu vastapainon raon, ja kaulan osaa on hitsattu toiselle puolelle yläosan mailan pään rungon muodostavat golfmailan. Golf painot eri gravities voidaan valmistaa muuttamalla asema vastapainon paikka hitsausta mailan pään runko, niin että jokainen golfari voidaan kohdistaa eri golfklubi.

volframiseos bullet värin kalastus painot kalastus-jigit

Volframiseos Ski Paino
Tungsten ski tasapainoihin liittyvät teknisen alan sukset ja niihin liittyvät tarvikkeet, jotka mahdollistaa optimaalisen suorituskyvyn saavuttamisen kaikkien urheilulajien laskettelun. Tarkemmin sanottuna, tuote koskee kokoonpanoa, joka koostuu ski, hiihto-käynnistyksen ja niihin sidokset, joissa yksi tai useampi paino erikokoisten on asennettu suksi, jotta saavutettaisiin parempi tasapainotus suksen itsessään ja vähentää värähtelyt sen eri osien johtuu siitä, että paine jännitykset toimivat vyöhyke, jossa kosketus suksen lumi muutoksen jatkuvasti ja hyvin nopeasti osalta intensiteetti ja vaikutuspiste.

ski vastapaino Säteilysuojausmateriaalit
Volframiseos Hand Paino Kun teet harjoituksen, etenkin pitkiä matkoja edellyttää täydentäminen kehon nesteiden, joita nopeasti kadota tällainen harjoitus. Täyttävän tämän tarpeen, säiliöt pitämiseksi veden ja vastaavien tiedetään vyö-kiinnitetty, ja se voidaan poistaa pidike juo running.Usually, käsi paino Otettaessa uusia painotuksen materiaaleista niin, että edullinen paino voidaan saada aikaan . Lisäksi ainutlaatuinen "U-muotoinen" suunnittelu käden paino sisältää konfiguraatio, joka tuottaa miellyttävä tasapaino käsissä juoksua joita tavallisesti pidetään oleellisesti pystysuorassa, puristi nyrkki edessä juoksijan kehon.
Käsi-Painot-for-lenkkeily-02 Käsi-Painot-for-lenkkeily-o1

Jos sinulla on kiinnostunut tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com tai soita meille: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|


 

 

 

 

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved