chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Säteily Termit ja määritelmät

Säteily Termit ja määritelmät

Tämä sivu sisältää luettelon yleisesti, että on käytetty kuvaamaan näkökohtiin säteilyn tiedettä. Alla on radiaition suojaus termi ja määritelmä.

Gammasäteilyä
Korkea-energia, lyhyen aallonpituuden sähkömagneettinen säteily emittoituu atomin ytimessä. Gamma säteilyä usein mukana päästöjen alfa-ja beta hiukkasia ja aina mukana fissio.

Gammasäteet
Hyvin tunkeutuva ja parhaiten pysäytetään tai suojattu tiheä materiaaleja, kuten lyijyä ja uraania. Gammasäteet muistuttavat röntgensäteet.

Kaasudiffuusiolaitoksessa
Laitosta, jossa uraaniheksafluoridia kaasu suodatetaan, uraani-235 erotetaan uraani-238, prosenttiosuuden nostaminen uraani-235. Prosessi vaatii valtavat määrät sähköä.

Geiger-Müller Counter
Säteilyn havaitsemiseen ja mittauslaitteen. Se koostuu kaasulla täytetty putki, joka sisältää elektrodit, joiden välillä on sähköinen jännite, mutta ei virtaa. Kun ionisoivaa säteilyä läpi ja ionizes kaasua putken lyhyt, voimakas pulssi Virta kulkee siitä negatiivinen elektrodi on positiivinen elektrodi ja mitataan ja lasketaan. Pulssien lukumäärä sekunnissa on osoitus nopeus, jolla ionisoivalle tapahtumia esiintyvien putkessa. Se on nimetty Hans Geiger ja W. Müller, joka keksi sen 1920-luvulla. Joskus sitä kutsutaan yksinkertaisesti geigerlaskuri tai GM laskuri, ja se on yleisimmin käytetty kannettavan säteilyä välinettä.

Gray (Gy)
Kansainvälisessä järjestelmässä (SI) yksikkö säteilyannoksen ilmaistaan ​​absorboi energian massayksikköä kohden kudoksen. Harmaa on absorboituneen annoksen yksikkö ja se on vaihdettava rad. 1 harmaa=1 J / kg ja on 100 rad.

Puoliintumisaika
Aika, jossa puolet aktiivisuus erityisesti radioaktiivisen aineen menetetään johtuen radioaktiivisen hajoamisen. Mitattu puoliintumisajat vaihtelevat miljoonasosan toinen miljardeja vuosia. Kutsutaan myös fyysisen tai radiologiset puoliintumisaika.

Half-life (biologinen)
Aika, joka vaaditaan kehon poistamiseksi, jonka biologisia prosesseja, puolet materiaalin alunperin tuumaa

Half-life (tehokas)
Aika, joka tarvitaan radionuklidin sisältämän biologisessa järjestelmässä, kuten ihmisen tai eläimen, vähentää aktiivisuutta, jonka yksi puoli, kun yhdistetään radioaktiivisen hajoamisen seurauksena ja biologisten poistamiseksi.

Terveys fysiikka
Tieteen huolissaan tunnustaminen, arviointi ja valvonta terveyshaittoja mahdollistaa turvallisen käytön ja soveltamisen ionisoivaa säteilyä.

Korkea säteily alue
Alueella, jossa annosnopeus on suurempi kuin 100 millirems (1 millisievertin) tunnissa, 30 senttimetrin päässä lähteestä, tai mistä tahansa pinta, jonka kautta ionisoiva säteily tunkeutuu. Alueet on lisensoitu tiloissa on postitettava "suuret säteilyä alueet" ja pääsyä näille alueille pidetään tiukassa valvonnassa.

Korkea uraani
Isotoopin uraani-235 rikastettua 20 prosenttia tai suurempi kokonaispitoisuuden.

Korkea-aktiivinen jäte
Korkea-aktiivinen jäte (HLW) tarkoittaa (1) säteilytettyä (käytetyn) reaktorin polttoaine, (2) nestemäinen jäte johtuvat toiminnasta ensimmäisen jakson liuotinuutto järjestelmä ja tiivistetyn jätteet myöhemmin louhinnan jaksoa, ja järjestely jälleenkäsittely säteilytetyn Reaktorin polttoaine-ja (3), kiinteät aineet, joihin tällainen nestemäisiä jätteitä on muunnettu. HLW ensisijaisesti muodossa käytetyn polttoaineen puretaan kaupallisen ydinvoimalan. Se sisältää myös joitakin jälleenkäsitellystä HLW puolustuksesta toiminnasta ja pieni määrä jälleenkäsitellä kaupallisten HLW.

Ionisoiva-säteily Varoitusmerkki


Ionisoiva-säteily Varoitusmerkki

Säteilyn varoitusmerkin, täydentää nykyistä apilapeptidiä symboli on julkaistu ISO Standard # 21482 - Ionisoiva-säteily Varoitus lisämerkki.Uusi tunnus on universaali säteily varoitussymboli kanssa sanoman "Vaara-Stay Away". Se on tarkoitettu IAEA Luokka 1, 2 ja 3 lähteitä määritelty vaarallisiksi lähteitä omiaan aiheuttamaan kuoleman tai vakavan vamman. On syytä asettaa laitteen kotelon lähde, koska varoitus purkaa laitetta tai päästä yhtään lähemmäksi. Jos mahdollista, se on asetettu laitteen kansi sellainen, että se ei ole näkyvissä normaalissa käytössä, mutta ei ole näkyvissä, jos joku yrittää purkaa laitteeseen.Symboli ei ole tarkoitettu ovia tai kuljetussäiliöt.

isotooppi
Yksi kahdesta tai useampi atomi, joilla on sama lukumäärä protoneja, mutta eri määrä neutronien tumat. Täten, hiili-12-hiili-13-ja hiili-14 ovat isotoopit elementin, hiili, numerot ilmaiseva massan määrää kunkin isotooppia. Isotooppeja ovat hyvin lähellä samat kemialliset ominaisuudet, mutta usein on erilaiset fysikaaliset ominaisuudet. Esimerkiksi hiili-12-ja hiili-13 ovat stabiileja, hiili-14 on epästabiili, toisin sanoen sillä on radioaktiivinen.

Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinavolframi.com tai puhelimitse: 86 592 5129 696.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinavolframi Online All Rights Reserved